Auditing Inschakelen?

Inhoudsopgave:

Auditing Inschakelen?
Auditing Inschakelen?

Video: Auditing Inschakelen?

Video: Auditing Inschakelen?
Video: What is Audit? 2024, Mei
Anonim

U kunt Windows Verkenner, een IIS-module of de MMC gebruiken om de gebeurtenissen te controleren of te bewaken die nodig zijn om uw webserver te beveiligen en beveiligingsproblemen op te sporen in verschillende bestanden en mappen. De eerste methode is de eenvoudigste.

Auditing inschakelen?
Auditing inschakelen?

instructies:

Stap 1

Selecteer het bestand of de map waarvoor u controle wilt inschakelen en gebruik Windows Verkenner om het eigenschappenvenster te openen. Ga naar het tabblad "Beveiliging". Als het ontbreekt, betekent dit dat het bestandssysteem op de server FAT is. Om verder te gaan, moet u FAT naar NTFS converteren door een opdrachtprompt uit te voeren en de opdracht convert drive letter: / fs: ntfs te gebruiken.

Stap 2

Klik op de knop "Geavanceerd". Klik op het tabblad Controle in het menu Instellingen voor toegangscontrole. Klik op Toevoegen om controle voor een gebruiker, groep of computer in te schakelen. Selecteer in de lijst die verschijnt een gebruiker, groep, contactpersoon of computer en klik op OK. Kies de gewenste opties in het menu Dialog Box Access.

Stap 3

Wijzig de reikwijdte van de te controleren resources. Selecteer hiervoor het juiste auditniveau in de vervolgkeuzelijst.

Stap 4

Schakel auditing in van objecten die alleen relevant zijn voor het betreffende gebied door het selectievakje op de juiste plaats aan te vinken. Pas controle toe op objecten in de juiste container. Als u dit vakje aanvinkt, wordt de controle van objecten die in dit gebied zijn gemaakt en daarbuiten worden uitgevoerd, uitgeschakeld.

Aanbevolen: