Hoe De Prioriteit Van Een Proces Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Prioriteit Van Een Proces Te Verhogen?
Hoe De Prioriteit Van Een Proces Te Verhogen?

Video: Hoe De Prioriteit Van Een Proces Te Verhogen?

Video: Hoe De Prioriteit Van Een Proces Te Verhogen?
Video: 6 Tips om productiever te werken! | Selfhelp Sanny 2024, Mei
Anonim

De planning van processen in UNIX is gebaseerd op hun prioriteit. Gewoonlijk heeft elk proces twee prioriteitskenmerken. Er zijn 32 prioriteitsniveaus in Windows. Op een computer kunt u het werk van programma's in het besturingssysteem versnellen. Om dit te doen, hoeft u alleen de prioriteit van het proces te verhogen.

Hoe de prioriteit van een proces te verhogen?
Hoe de prioriteit van een proces te verhogen?

instructies:

Stap 1

U moet naar de "Taakbeheer" gaan. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het gedeelte "Taakbalk". Selecteer Taakbeheer in het contextmenu. Ga naar het tabblad "Processen". Daar ziet u een lijst met alle lopende processen. Zoek degene die je wilt en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer vervolgens de opdracht "Prioriteit". Nu kunt u de prioriteit van het proces verhogen. U kunt Taakbeheer sluiten.

Stap 2

U kunt de prioriteit ook verhogen met het hulpprogramma InqSoft Speedballs. Dit programma bewaakt alle processen. Voer het uit op uw computer. De procesprioriteit wordt automatisch verhoogd. Als u naar "Instellingen" gaat, kunt u de parameters wijzigen. In het menu waar staat "Prioriteit verhogen naar", vinkt u het vakje voor Hoog aan en klikt u op "Toepassen".

Stap 3

Ga in het "Configuratiescherm" naar het gedeelte "Instellingen". Selecteer Prestaties en Onderhoud. Ga naar het menu Systeem en ga naar het tabblad Prestaties. Zoek het gedeelte Toepassingsprestaties en gebruik de pijl om het gewenste procesprioriteit in te stellen.

Stap 4

U kunt ook de prioriteit van een proces in Linux verhogen. Dit gebeurt via de console. Druk op het commando boven - de tekst zal voor je verschijnen. Nu kunt u verschillende acties uitvoeren. Druk op r op het toetsenbord om de prioriteit te verhogen.

Stap 5

Als u de prioriteit van een proces in het spel wilt verhogen, doet u het volgende. Neem bijvoorbeeld het spel World of Warcraft. Open via "Start" en vervolgens het programma "Kladblok". Plak de volgende tekst in: @echo off cd / d "C: / Program Files / World of Warcraft" start / high wow.exe. Verander dit pad: "C: / Program Files / World of Warcraft" naar de nieuwe die je hebt. Sla de eerder geschreven tekst op in Kladblok, in.bat-indeling. Start je spel via dit bestand. U zult merken dat de prioriteit toeneemt.

Aanbevolen: