Gelicentieerde Windows Installeren

Inhoudsopgave:

Gelicentieerde Windows Installeren
Gelicentieerde Windows Installeren
Anonim

Het gelicentieerde besturingssysteem van uw computer is een garantie voor een volledige, veilige werking en hoogwaardige technische ondersteuning. U kunt de officiële Windows zelf installeren.

Gelicentieerde Windows installeren
Gelicentieerde Windows installeren

Noodzakelijk

gelicentieerde Windows

instructies:

Stap 1

Koop een gelicentieerd besturingssysteem voor uw pc. Vertrouw op de specificaties van uw pc. Houd er rekening mee dat Windows 7 en Windows Vista ongeveer 1 Gb van uw RAM-geheugen gebruiken.

Stap 2

Start uw computer en voer het BIOS in. Open het tabblad Opstartprioriteit en pc-klokinstelling. Plaats eerst het opstartstation (cd-rom of dvd-rom). Op de tweede plaats staat het opstarten van de harde schijf. Sla wijzigingen op en verlaat dit menu.

Stap 3

Plaats de schijf van het besturingssysteem in het station. Start je computer opnieuw op. Het lezen van informatie begint. Na een tijdje verschijnt er een activeringsdialoogvenster. Voer uw licentiesleutel in en klik op Volgende.

Stap 4

De computer begint met het kopiëren van de Windows-rootbestanden. Vervolgens wordt een menu geopend voor het selecteren van een virtuele harde schijfpartitie. Geef station "C" op. Er moet geformatteerd worden. Druk op de "F"-toets. Formatteer het systeem in NTFS-indeling. Start uw pc opnieuw op.

Stap 5

De installatie van het besturingssysteem op uw pc gaat verder. Wanneer het dialoogvenster Account verschijnt, geeft u er een accountnaam en wachtwoord voor op. Selecteer vervolgens de tijdzone waarin de computer zal werken.

Stap 6

Nadat de installatie is voltooid, wordt de pc opnieuw opgestart. Download nu de stuurprogramma's voor alle apparaten die op de pc zijn aangesloten van de website van de fabrikant. Installeer ze en start het systeem opnieuw op om alle wijzigingen en updates door te voeren.

Stap 7

Ga naar de website van de fabrikant van het besturingssysteem en activeer uw exemplaar. Dit geeft u de mogelijkheid om technische assistentie te ontvangen en de laatste updates voor uw besturingssysteem te downloaden.

Aanbevolen: