Hoe De Uitschakeling Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Uitschakeling Te Verwijderen?
Hoe De Uitschakeling Te Verwijderen?

Video: Hoe De Uitschakeling Te Verwijderen?

Video: Hoe De Uitschakeling Te Verwijderen?
Video: Hoe een partitie te verwijderen in Windows 7/8/10 2024, Mei
Anonim

Het indrukken van deze of gene knop op de computer leidt tot een specifieke actie. Soms zijn sommige systeemtoetsen handig, en soms niet helemaal, omdat ze tijdens het gebruik kunnen worden aangeraakt. Als reactie hierop wordt deze of gene functie gelanceerd. Afsluitknoppen zijn geen uitzondering.

Hoe de uitschakeling te verwijderen?
Hoe de uitschakeling te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Als het besturingssysteem Windows XP op uw computer is geïnstalleerd, opent u het contextmenu op een plaats zonder snelkoppelingen en selecteert u eigenschappen. Ga in het kleine venster dat verschijnt met verschillende tabbladen naar degene die verantwoordelijk is voor de schermbeveiliging.

Stap 2

Klik op de knop Energiebeheer van de computer. Stel de parameters in die handig voor u zijn, het is het beste om het uitschakelen van schijven uit te schakelen. Ga naar een ander tabblad genaamd "Geavanceerd". Onderaan vindt u een lijst met mogelijke acties - het deksel van de laptop sluiten, op de aan / uit-knop van de computer drukken, op de knop voor de systeemslaapstand drukken.

Stap 3

Selecteer het gewenste scenario voor elk van de mogelijke acties, terwijl u de uitschakeling annuleert. Ze kunnen ook elke functionaliteit resetten wanneer erop wordt gedrukt, selecteer gewoon het item "Geen actie vereist". Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 4

Als uw computer Windows Vista of Seven gebruikt, start u het Configuratiescherm vanuit het menu Start. Open de energie-instellingen helemaal aan het einde van de lijst. Annuleer op dezelfde manier het afsluiten van de computer en, indien nodig, de slaapstand en het sluiten van het deksel. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 5

Om het automatisch afsluiten van de computer te annuleren, controleert u in actieve programma's of het selectievakje is ingeschakeld voor het afsluiten van het besturingssysteem aan het einde van het proces. Dit kunnen verschillende spelers zijn, programma's voor het branden van schijven, archiveringsprogramma's enzovoort, voornamelijk programma's die op de achtergrond kunnen werken.

Stap 6

Onthoud echter dat geen enkel programma de uitschakeltimer zelf instelt. Het systeem kan ook de computer met geweld afsluiten bij het installeren van updates, om geen gegevens te verliezen, de automatische modus voor het downloaden en installeren ervan uitschakelen.

Aanbevolen: