Een Gadget Instellen

Inhoudsopgave:

Een Gadget Instellen
Een Gadget Instellen

Video: Een Gadget Instellen

Video: Een Gadget Instellen
Video: 10 Smart Home Gadgets to Pair with Amazon Alexa 2024, Mei
Anonim

Windows-gadgets zijn speciale miniprogramma's die het werk op de computer aanzienlijk vergemakkelijken en vereenvoudigen, en de gebruiker extra informatie direct op het bureaublad bieden.

Een gadget instellen
Een gadget instellen

Noodzakelijk

een computer waarop het Windows-besturingssysteem is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Om de gadget aan te passen, hoef je geen extra vaardigheden en capaciteiten te hebben. In Windows is alles uiterst eenvoudig. Het belangrijkste is om te beslissen welke gadget u op het scherm wilt installeren.

Stap 2

Er zijn twee manieren om pictogrammen voor aanvullende informatie te installeren. Welke jij het handigst vindt, is aan jou. Om de eerste methode voor het installeren van een gadget te gebruiken, moet u met de rechtermuisknop op het scherm klikken en "Gadgets" selecteren in het vervolgkeuzevenster. Klik op de link en in het geopende venster, waar een lijst met beschikbare miniprogramma's wordt weergegeven, selecteert u degene waarmee u uw bureaublad gaat aanvullen. Slechts een klein deel van de gadgets is vertegenwoordigd in de standaard Windows-assemblage. Inclusief - kalender, klok, valuta, puzzel, nieuwskoppen om u op de hoogte te houden, CPU-indicator, weer, diavoorstelling.

Stap 3

Selecteer de widget die u nodig hebt en installeer deze met een dubbelklik op het bureaublad van uw computer. Vervolgens kunt u het pictogram naar een willekeurige plaats op het scherm slepen. U kunt de gadget ook naar wens aanpassen. U kunt met name de grootte wijzigen, bepaalde parameters instellen. Als u bijvoorbeeld de klok instelt, kunt u de naam van de klok, het uiterlijk, de tijdzone en het al dan niet weergeven van de secondewijzer wijzigen. Bij het aanpassen van de kalender zijn de volgende opties beschikbaar: formaat wijzigen en bekijken. Om ze te gebruiken, klikt u op de overeenkomstige knop op het paneel rechts van de gadget. Voor het gemak verschijnt er een beschrijving van de functies wanneer u de cursor over het pictogram beweegt.

Stap 4

Ook kunnen gadgets op een andere manier worden geïnstalleerd. Om dit te doen, klikt u op de knop "Start" en selecteert u vervolgens het gedeelte "Configuratiescherm". Open het en zoek het item "Desktop Gadgets". Druk op de knop en selecteer het item dat u nodig hebt uit de lijst in het nieuwe venster. Met dezelfde werkbalk aan de zijkant kunt u op elk moment de informant uitschakelen of het pictogram minimaliseren.

Aanbevolen: