Hoe Maak Je Een Programma-afbeelding

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Programma-afbeelding
Hoe Maak Je Een Programma-afbeelding

Video: Hoe Maak Je Een Programma-afbeelding

Video: Hoe Maak Je Een Programma-afbeelding
Video: Hoe maak je een foto magisch met Canva? 2024, Mei
Anonim

Elke moderne mens gebruikt een computer. Heel vaak moet je programma's installeren. Er zijn momenten waarop u een kopie van een bepaald programma moet maken, maar er is alleen een USB-flashstation bij de hand. Vervolgens kunt u de programma-afbeelding naar een USB-flashstation kopiëren. Maar hoe creëer je dit beeld?

Schijf branden
Schijf branden

Noodzakelijk

USB-stick, UltraIso-programma, schijf met het programma

instructies:

Stap 1

U heeft beeldsoftware nodig. Nu zijn er veel voor elke smaak. De meeste zijn gratis beschikbaar op internet, dus het is gemakkelijk te downloaden. Het werkingsprincipe van elk van hen is ongeveer hetzelfde. Laten we bijvoorbeeld het UltraIso-programma installeren. Het installatieproces is heel eenvoudig. Het programma is gemakkelijk te gebruiken. Het is betaald maar heeft een proefperiode. Houd er rekening mee dat dit programma moet worden geïnstalleerd op de computer waarop u het beeld opneemt en op de computer waarop u het opgenomen programma gaat installeren.

Stap 2

Open na installatie het programma. Klik op het tabblad "Extra". Zoek dan het item "Cd-image maken". Klik erop. Er wordt een venster geopend met de parameters die correct moeten worden ingevuld. Geef in het item "CD / DVD-station" het pad op naar het station, dat de schijf bevat met het programma waarvan u de afbeelding wilt branden. Het wordt niet aanbevolen om het vakje naast "Fouten negeren tijdens lezen" aan te vinken. Laat het "ISO-filter" standaard ingeschakeld.

Stap 3

Geef in het item "Opslaan als" het pad op naar de plaats waar u de gemaakte afbeelding van het programma wilt opslaan. Het afbeeldingsformaat kunt u het beste standaard laten, zit u op een andere computer dan gebruikt u hetzelfde programma om de afbeelding te openen. U kunt de afbeelding van het programma ook op een lege schijf branden. Houd er bij het opnemen rekening mee dat hoe langzamer de opnamesnelheid, hoe beter het programma op de schijf wordt opgenomen.

Aanbevolen: