Hoe Voorkom Je Sluiting?

Inhoudsopgave:

Hoe Voorkom Je Sluiting?
Hoe Voorkom Je Sluiting?

Video: Hoe Voorkom Je Sluiting?

Video: Hoe Voorkom Je Sluiting?
Video: JONGEREN: Hoe voorkom je €25.000 aan gokschuld? 2024, Mei
Anonim

Als de computerbeheerder de geselecteerde toepassing als een service uitvoert, kan een andere gebruiker die onder zijn account is ingelogd, dit programma niet beëindigen. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe voorkom je sluiting?
Hoe voorkom je sluiting?

Noodzakelijk

sravny (instrsrv.exe en sravny.exe)

instructies:

Stap 1

Download het sravny-hulpprogrammapakket, dat bestaat uit twee uitvoerbare bestanden - instsrv.exe en sravny.exe en ga naar het hoofdmenu Start om de opdrachtprompttool te starten als computerbeheerder.

Stap 2

Voer de waarde "opdrachtregel" in het zoekveld in en roep het contextmenu van het gevonden object op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 3

Geef Uitvoeren als beheerder op en voer instsrv service_name% windir% / sravny.exe in, waarbij service_name de gewenste servicenaam is voor het geselecteerde programma, in het opdrachtregelveld om het sravny.exe-bestand uit te voeren.

Stap 4

Druk op de softkey Enter om de opdracht te bevestigen en terug te keren naar het hoofdmenu Start om de gemaakte service te configureren.

Stap 5

Ga naar het item "Instellingen" en vouw de link "Configuratiescherm" uit.

Stap 6

Selecteer het item "Services" en roep het servicemenu van de eerder gemaakte service op door te dubbelklikken.

Stap 7

Selecteer het item Automatisch in het dialoogvenster dat wordt geopend om de gemaakte service automatisch te starten wanneer de computer opstart, Handmatig om het handmatig te starten of Uitgeschakeld om het opstarten te annuleren en het selectievakje toe te passen op het veld Service toestaan om te communiceren met bureaublad om de service weer te geven in venstermodus.

Stap 8

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren om de Register-editor te starten.

Stap 9

Typ regedit in het veld Openen en klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Stap 10

Vouw de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINE / System / CurrentControlSet / Services uit en zoek de naam van de nieuw gemaakte service.

Stap 11

Maak daarin een sectie Parameters en daarin een subsectie Toepassing van het type REG_SZ en specificeer daarin het volledige pad naar het uitvoerbare bestand van de geselecteerde toepassing.

Stap 12

Start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: