Een Windows Live ID Maken

Inhoudsopgave:

Een Windows Live ID Maken
Een Windows Live ID Maken

Video: Een Windows Live ID Maken

Video: Een Windows Live ID Maken
Video: How To Create Your Windows Live ID 2024, Mei
Anonim

Veel eigenaren van verschillende apparaten van Microsoft worden vroeg of laat geconfronteerd met het probleem van het maken van een Windows Live ID, een soort gebruikersaccount.

Een Windows Live ID maken
Een Windows Live ID maken

Onder een concept als Windows Live ID moet in de eerste plaats worden begrepen het e-mailadres en wachtwoord dat zal worden gebruikt om in te loggen op verschillende services. Met deze ID kan een gebruiker zich bijvoorbeeld aanmelden bij: Xbox LIVE, Zune, Hotmail, MSN, Messenger, zoeken naar een telefoon of OneDrive (voorheen SkyDrive). Zo blijkt dat een Windows Live ID-account nodig is om verschillende informatie te synchroniseren: contacten, games en applicaties downloaden, werken op internet, enz. Als een gebruiker geen Windows Live ID heeft, is het onwaarschijnlijk dat hij iets kan downloaden via speciale Microsoft-applicaties, zijn notebook kan herstellen op een nieuw mobiel apparaat, enz.

Om een Windows Live ID-account aan te maken, heeft de gebruiker een pc met internettoegang of een op Windows gebaseerde mobiele telefoon nodig (hiervoor is ook een netwerkverbinding vereist). De procedure voor het maken van een Windows Live ID duurt enkele minuten, waarna u absoluut alle Microsoft-services en de mogelijkheden van het Windows-besturingssysteem kunt gebruiken.

Maak een Windows Live ID op uw computer

Om via een computer een Windows Live ID-account aan te maken, moet u naar de officiële Microsoft-website gaan. Nadat u de site hebt betreden, moet u absoluut alle velden op de site invullen. Je kunt ze invullen zoals je wilt, maar je moet er wel rekening mee houden dat als je de leeftijd onder de 18 jaar opgeeft, je niets uit de Microsoft store kunt downloaden. U kunt elke beschikbare mailbox specificeren. Vervolgens moet u uw mobiele telefoonnummer opgeven. Natuurlijk kunt u een andere specificeren, maar dan kunt u het wachtwoord niet meer herstellen als u het vergeet. Het is ook noodzakelijk om de regio en postcode op te geven. Nadat u alle velden heeft ingevuld, klikt u op de knop "Een account aanmaken". Hiermee is het registratieproces voor uw Windows Live ID-account voltooid.

Maak Windows Live ID via mobiel apparaat

De eigenaar van een op Windows gebaseerd mobiel apparaat kan een Windows Live ID aanmaken tijdens de eerste installatie van de telefoon. Om dit te doen, volgt u gewoon de instructies van de telefoon, na de eerste lancering, totdat u het item "Windows Live ID" bereikt. Vervolgens kun je op de knop "Inloggen" klikken als je al een Windows Live ID hebt, of op de knop "Maken" en alle instructies volgen. Hier moet u uw volledige naam, mobiele telefoonnummer, e-mailadres, wachtwoord, land van verblijf en postnummer invullen. Nadat u uw Windows Live ID-account hebt gemaakt, kunt u deze via Instellingen koppelen aan de services op uw mobiele telefoon.

Aanbevolen: