Hoe De Software Voor Het Bouwen Van Websites Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De Software Voor Het Bouwen Van Websites Te Gebruiken
Hoe De Software Voor Het Bouwen Van Websites Te Gebruiken

Video: Hoe De Software Voor Het Bouwen Van Websites Te Gebruiken

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Met deze Software bouw ik mijn NICHE AFFILIATE WEBSITES 2023, Februari
Anonim

Met behulp van programma's voor het automatisch maken van websites is het mogelijk webpagina's te genereren zonder de HTML-taal te kennen. Een applicatie die hiervoor is ontworpen, is de Linker, die deel uitmaakt van het Mozilla SeaMonkey-pakket.

Hoe de software voor het bouwen van websites te gebruiken
Hoe de software voor het bouwen van websites te gebruiken

instructies:

Stap 1

Voer het Mozilla SeaMonkey-pakket uit (Firefox werkt niet). Selecteer het menu-item "Bestand" - "Nieuw" - "Linkerpagina".

Stap 2

In het nieuwe venster dat wordt geopend, slaat u het document op door het menu-item "Bestand" - "Bestand opslaan" te selecteren. Houd er rekening mee dat het venster voor het invoeren van een bestandsnaam en het selecteren van een map ervoor alleen wordt geopend na het opgeven van de paginatitel. Deze header is mogelijk niet hetzelfde als de bestandsnaam. Dit laatste moet in het Latijn zijn om problemen van incompatibiliteit met hostingdiensten te voorkomen. Gebruik htm- of html-bestandsextensie.

Stap 3

Typ de tekst van de pagina die u automatisch in HTML-code wilt omzetten. Sla het bestand regelmatig op door op het diskettepictogram te klikken.

Stap 4

De Componist biedt knoppen om tekstfragmenten cursief, vet en onderstreept te maken. Vergelijkbare toetsen zijn te vinden in teksteditors. Nadat u een stuk tekst hebt geselecteerd, gebruikt u deze knoppen om de attributen in elke combinatie in en uit te schakelen.

Stap 5

Om een ​​afbeelding op de gewenste plaats op de pagina te plaatsen, klikt u op het pictogram met een palet. Druk vervolgens op de knop "Bestand selecteren", ga naar de gewenste map, selecteer het bestand en druk op de knop "OK". Houd er rekening mee dat dit bestand dan op de server moet worden geplaatst, anders krijgen sitebezoekers de afbeelding niet te zien.

Stap 6

Net als teksteditors kunt u met de Linker tabellen in de gegenereerde HTML-bestanden plaatsen. Gebruik hiervoor het menupunt "Tabel" - "Invoegen" - "Tabel". Geef het aantal rijen en kolommen op, klik op "OK" en vul de tabel in.

Stap 7

In de linkerbenedenhoek van het venster bevindt zich een modusschakelaar met vier knoppen. Standaard is de knop Normaal ingeschakeld. Met de knoppen "HTML-tags" en "Broncode" kunt u respectievelijk weergavemodi van alleen de hoofdtags of alle tags van de pagina inschakelen. De code kan ook handmatig worden bewerkt. En om te zien hoe de pagina eruit zal zien in de browser, drukt u op de knop "Voorbeeld". Keer dan terug naar de normale modus om door te gaan met bewerken.

Populair per onderwerp