Hoe Het Videoconversieprogramma Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Videoconversieprogramma Te Gebruiken
Hoe Het Videoconversieprogramma Te Gebruiken

Video: Hoe Het Videoconversieprogramma Te Gebruiken

Video: Hoe Het Videoconversieprogramma Te Gebruiken
Video: How To Use Any Video Converter /AVC Converter 2024, Mei
Anonim

Als uw speler of een andere speler deze of gene film niet leest, ligt het probleem hoogstwaarschijnlijk in de incompatibiliteit van formaten, die eenvoudig kunnen worden gecorrigeerd met een speciaal programma - een converter.

Hoe het videoconversieprogramma te gebruiken
Hoe het videoconversieprogramma te gebruiken

Waar zijn videoconverters voor?

Waarschijnlijk heeft elke persoon minstens één keer in zijn leven met een soortgelijk probleem te maken gehad wanneer je een video, clip of film leuk vond, maar je speler, telefoon kan een specifiek videobestand niet lezen. En dan komen videoconverters te hulp. Dit zijn speciale programma's waarmee u in bijna een paar stappen een bestand van het ene formaat naar het andere kunt converteren. Met behulp van de converter kun je je favoriete film vertalen en bekijken op een van de spelers en zelfs op je telefoon, smartphone, enz. U hoeft alleen het type videobestanden te kennen dat door uw apparaat wordt ondersteund.

Tegenwoordig zal het vinden van een geschikte video-omzetter zelfs voor een beginner niet moeilijk zijn. Er is meer dan genoeg van dit soort op internet. U hoeft alleen maar degene te kiezen die het beste bij u past en deze met succes onder de knie te krijgen.

Formaat fabriek

"Format Factory" kan met recht worden beschouwd als een van de eenvoudigste conversieprogramma's. Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Het voordeel is ook dat het met succes omgaat met zowel video- als audiobestanden. Ze kan bijna alle formaten aan.

Converter "Format Factory" ondersteunt MOV, VOB, SWF, MPG, MKV, AVI, WMV, 3GP, MP4 en een aantal andere formaten.

Format Factory is heel gemakkelijk om mee te werken. Voer de applicatie uit. Klik in het linkerdeel van het werkvenster op de knop "Video" en selecteer in het geopende venster het type bestanden waarnaar u het videobestand gaat vertalen.

Zoek en klik vervolgens in een nieuw venster in de rechterhoek op de knop "Bestand", specificeer vervolgens de locatie van de video's die u moet converteren en klik op "Openen". Geef vervolgens de map op waarin u het bestand wilt opslaan. Klik vervolgens in de rechterbovenhoek op de knop "OK". Daarna keert u terug naar het hoofdmenu, waar u alleen de knop "Start" hoeft te vinden. Nadat u erop hebt geklikt, begint de conversie van videobestanden. U hoeft alleen maar te wachten tot het proces is voltooid. Dan kun je de video bekijken.

U kunt meerdere bestanden tegelijkertijd aan het project toevoegen voor conversie.

Videoconversie Premier

Het Video Convert Premier-programma heeft zichzelf goed bewezen. Het is ook niet moeilijk om met zijn hulp een videobestand te vertalen. Start het programma, selecteer in het bovenste paneel het bestandstype waarnaar u het document wilt converteren. Klik op de knop Bladeren, open de video en voeg deze toe aan het project. Gebruik in de regel Uitvoermap de knop Bladeren om de bestemming voor het opgeslagen bestand op te geven. Klik daarna op Converteren en wacht tot de conversie is voltooid. Nu kunt u de doelmap openen en genieten van het bekijken van het opgeslagen videobestand.

Aanbevolen: