Hoe De Adresbalk Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe De Adresbalk Te Wissen
Hoe De Adresbalk Te Wissen

Video: Hoe De Adresbalk Te Wissen

Video: Hoe De Adresbalk Te Wissen
Video: Surfgeschiedenis wissen (1) 2024, Mei
Anonim

Elke browser, of je het nu wilt of niet, onthoudt alle siteadressen die je in de adresbalk invoert. Tijdens het verdere werk zal het de adressen van eerder bezochte sites geven als de nieuw ingevoerde adressen enigszins lijken op de oude. Om dit te voorkomen, moet u de adresbalk wissen.

Hoe de adresbalk te wissen
Hoe de adresbalk te wissen

instructies:

Stap 1

Bekijk welke internetbrowser je hebt geïnstalleerd. Dit bepaalt de volgorde van acties waarmee u de adresregel kunt wissen. Vier browsers zijn momenteel het populairst. Deze Internet Explorer is een standaardprogramma van het Windows-besturingssysteem. Het is het beste om de nieuwste versie te gebruiken. Het kan worden gedownload van internet. Of als uw pc Windows 7 draait, is de Explorer-versie al bijgewerkt. De overige drie zijn Mozilla Firefox, Google Chrome en Opera. Om adressen uit de tekenreeks te verwijderen, moet u uw acties aanpassen, afhankelijk van de browser.

Stap 2

Ga naar het menu "Extra" als u Internet Explorer heeft. Ga dan naar "Internetopties" en ga naar het tabblad "Inhoud". Klik op de knop Opties, die u vindt in het gedeelte Automatisch aanvullen. Pas daarna de functie "Verwijder autocomplete geschiedenis" toe. Om de adressen volledig te wissen, vinkt u het vakje naast het item "Log" aan en klikt u op de knop "Verwijderen".

Stap 3

Ga naar het menu Algemene instellingen als je Opera hebt. Zoek daar het tabblad "Geavanceerd" en open het. Bekijk het menu aan de linkerkant. Zoek het item "Geschiedenis" erin. Klik vervolgens op de knop "Wissen".

Stap 4

Klik eenmaal op het moersleutelpictogram als u Google Chrome heeft. Het staat in de rechterbovenhoek bij de adresbalk. Er verschijnt een menu. Selecteer daarin "Opties". Ga naar het subitem "Geavanceerd". Zoek daar het item "Gegevens op eerder bekeken pagina's verwijderen". Schakel het selectievakje 'Browsegeschiedenis wissen' in en klik op 'Verwijderen'.

Stap 5

Klik op de Firefox-knop en selecteer vervolgens de opdracht "Instellingen" als uw browser Mozilla Firefox is. Ga naar het tabblad "Privacy". Klik dan op de actieve link "Recente geschiedenis wissen". Selecteer vervolgens "Nu wissen".

Aanbevolen: