Hoe Adressen In De Adresbalk Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Adressen In De Adresbalk Op Te Slaan
Hoe Adressen In De Adresbalk Op Te Slaan

Video: Hoe Adressen In De Adresbalk Op Te Slaan

Video: Hoe Adressen In De Adresbalk Op Te Slaan
Video: Hoe maak ik mijn factuur op in mijn eigen huisstijl? 2024, Mei
Anonim

Vaak zorgen sites of afzonderlijke internetpagina's ervoor dat u ze in de toekomst wilt bezoeken. Typ op het toetsenbord een bepaalde combinatie van tekens en sla de coördinaten van de bron rechtstreeks op vanuit de adresbalk van de browser.

Hoe adressen in de adresbalk op te slaan
Hoe adressen in de adresbalk op te slaan

Noodzakelijk

  • - PC met Windows-besturingssysteem;
  • - toegang tot internet;
  • - populaire webbrowsers.

instructies:

Stap 1

Gebruik de speciale menu's van tabbladen van internetbrowsers en sla de coördinaten van de webpagina's die u hebt bekeken op in de adresbalk van de software. Als u uw werk op het World Wide Web organiseert met behulp van de Mozilla Firefox-browser, opent u de informatiebron waarvan u het adres wilt opslaan. Druk op de sneltoets Ctrl + D en selecteer de gewenste opties.

Stap 2

Ga naar het offline bladwijzermenu, dat zijn eigen aangepaste instellingen heeft, en rangschik koppelingen naar opgeslagen webbronnen in mappen volgens uw eigen criteria. Houd er rekening mee dat de vervolgkeuzelijst met elektronische pagina's zich in het overeenkomstige menu-item bovenaan het venster bevindt.

Stap 3

Gebruik de Opera-browser om op internet te surfen en klik op het sterretje in de adresbalk van de browser. Selecteer een van de opdrachten die voor uitvoering worden aangeboden in het kleine vervolgkeuzevenster van het programma. Het algoritme voor het opslaan van het adres is vergelijkbaar met dat in Mozilla Firefox, het is intuïtief en verschilt niet fundamenteel van vergelijkbare bewerkingen met URL's in Internet Explorer en Google Chrome.

Stap 4

Wanneer u de bladwijzerbalk van de Apple Safari-browser aanpast, moet u eerst vertrouwd raken met de originele programma-interface. Activeer het snelmenu voor bladwijzers en sleep het pagina-adres met de linkermuisknop naar het bovenpaneel.

Stap 5

De browser ondersteunt zoeken op browsegeschiedenis met een voorbeeldfunctie. Druk op de sneltoets Ctrl + D en voeg de URL rechtstreeks vanuit de adresbalk toe. Activeer de instellingen van uw webbrowser en pas de startpagina aan door er een origineel voorbeeld van veelbezochte internetbronnen of opgeslagen bladwijzers aan toe te voegen.

Aanbevolen: