Hoe De Netware-client Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Netware-client Uit Te Schakelen?
Hoe De Netware-client Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Netware-client Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Netware-client Uit Te Schakelen?
Video: The Novell NetWare Experience 2024, Mei
Anonim

Gesloten netwerkbesturingssysteem NetWare is ontworpen om de interactie van dit besturingssysteem met computerclients te implementeren met behulp van een specifieke set netwerkprotocollen. Het hoogtepunt van de populariteit van dit systeem kwam in de jaren tachtig van de vorige eeuw, nu wordt het praktisch niet gebruikt.

Hoe de netware-client uit te schakelen?
Hoe de netware-client uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u bent ingelogd met een lokaal beheerdersaccount en open het hoofdmenu van het Microsoft Windows XP-besturingssysteem door op de knop "Start" te klikken.

Stap 2

Gebruik het item "Instellingen" om het dialoogvenster "Netwerkverbindingen" op te roepen.

Stap 3

Selecteer uw verbinding, die standaard de naam "Local Area Connection" heeft en open het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 4

Selecteer "Eigenschappen" en ga naar het tabblad "Algemeen" van het dialoogvenster Eigenschappen dat wordt geopend.

Stap 5

Selecteer de groep "Componenten die door deze verbinding worden gebruikt" en selecteer het item "Client voor NetWare-netwerken" door met de linkermuisknop te klikken.

Stap 6

Gebruik de knop "Verwijderen" om de opdracht in te stellen en bevestig de uitvoering door op de knop "Ja" te drukken in het systeemverzoekvenster dat wordt geopend.

Stap 7

Start de computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor OS Microsoft Windows XP).

Stap 8

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows Vista-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Instellingen" om de bewerking van het loskoppelen van de NetWare-client uit te voeren.

Stap 9

Selecteer "Netwerkverbindingen" en zoek uw verbinding, die standaard "Local Area Connection" wordt genoemd.

Stap 10

Roep het contextmenu van het geselecteerde element op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Eigenschappen".

Stap 11

Voer de waarde van het computerbeheerderswachtwoord in het verschenen systeemverzoekvenster in en klik op de knop "Doorgaan" om uw bevoegdheid te bevestigen.

Stap 12

Ga naar het tabblad "Netwerk" en selecteer het item "Client voor NetWare-netwerken" in de groep "Gemarkeerde clients gebruiken deze verbinding" door met de linkermuisknop te klikken.

Stap 13

Selecteer de opdracht "Verwijderen" en bevestig de bewerking door op de knop "Ja" te drukken in het systeemverzoekvenster dat wordt geopend.

Stap 14

Start de computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor OS Microsoft Windows Vista).

Aanbevolen: