Een Tabel Met Waarden Opslaan

Inhoudsopgave:

Een Tabel Met Waarden Opslaan
Een Tabel Met Waarden Opslaan

Video: Een Tabel Met Waarden Opslaan

Video: Een Tabel Met Waarden Opslaan
Video: Tutorial 4: Data opslaan in een in-memory SQL database 2024, Mei
Anonim

De tabel met waarden in "1C" is een tweedimensionale array die is gemaakt om tussentijdse gegevens op te slaan die als resultaat van werk verschijnen. Alle acties met betrekking tot waardentabellen worden uitgevoerd volgens een bepaald schema.

Een tabel met waarden opslaan
Een tabel met waarden opslaan

Noodzakelijk

het 1C-programma dat op uw computer is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Gebruik de volgende methode om een tabel met waarden op te halen uit de 1C-softwaredatabase die op uw computer is geïnstalleerd: MyValuesTable = AttributesValuesTableStore. Get (); Geef vervolgens de locatie op voor het opslaan van het bestand met waardentabel en geef het een naam naar keuze. Gebruik verder het 1C-programma of Microsoft Office Excel om het te openen.

Stap 2

Gebruik ook een alternatieve methode om de tabel met waarden in het 1C-programma te verwijderen: Unload (,,,). De keuze van de methode hangt in dit geval af van het doel van het opslaan van de gegevens uit de tabel met waarden. Houd er ook rekening mee dat deze methode niet in alle gevallen van toepassing is, evenals de vorige.

Stap 3

Om met de waardentabel van 1C-software te werken, leert u de basismethoden. Bijvoorbeeld de TabValue. Clear () methode; is bedoeld voor het wissen van tabelkolommen van waarden, de TabValue. RemoveLines () methode; - verwijdert alle regels erin, TabValue. DeleteString (); - verwijdert de gemarkeerde regel, en het nummer tussen haakjes van dezelfde methode verwijdert de regel van het corresponderende nummer, hetzelfde geldt voor kolommen. TabValue. RemoveColumn ("Salaris"); verwijdert de kolom met het corresponderende woord tussen haakjes.

Stap 4

Gebruik de methode TabValue = CreateObject ("Waardentabel") om een tabel met waarden in het 1C: Accounting-programma te maken; TabValue. NewColumn ("Werknemer") - om een kolom toe te voegen met het corresponderende woord tussen haakjes, wordt hetzelfde gebruikt om rijen van de waardentabel te maken.

Stap 5

Voor elke kolom moet u het gegevenstype opgeven, in dit geval is het mogelijk om alleen vooraf gedefinieerde waarden voor hen te gebruiken. Als dit niet wordt gedaan, kunt u er allerlei soorten informatie in opslaan. In de toekomst, indien nodig, zal het bewerken van deze instelling geen problemen opleveren.

Aanbevolen: