Hoe Stuurprogramma's Op Te Slaan?

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Op Te Slaan?
Hoe Stuurprogramma's Op Te Slaan?

Video: Hoe Stuurprogramma's Op Te Slaan?

Video: Hoe Stuurprogramma's Op Te Slaan?
Video: 5 tips om de driver beter te slaan 2024, Mei
Anonim

Nadat u een pakket met bepaalde stuurprogramma's van internet hebt gedownload, kunt u deze opslaan op verwisselbare media. De beste optie voor het opslaan van stuurprogramma's is een flashkaart. In tegenstelling tot een schijf wordt informatie op een flashstation voor een langere tijd bewaard. Opgemerkt moet worden dat er een aantal specifieke stappen zijn die u moet nemen voordat u de stuurprogramma's opslaat.

Hoe stuurprogramma's op te slaan?
Hoe stuurprogramma's op te slaan?

Noodzakelijk

Computer, verwisselbare media, flashkaart

instructies:

Stap 1

Om het vereiste stuurprogrammapakket voor uw computer te vinden, moet u de officiële website bezoeken van de ontwikkelaar van het product waarvoor de vereiste software vereist is. Zoek in de bron van de ontwikkelaar naar een sectie waarin gebruikers stuurprogramma's kunnen downloaden. Hier moet u het type apparaat en het model selecteren. Na een tijdje ziet u in het venster van de internetbrowser een formulier waarmee u bestanden van de site kunt downloaden. Sla de stuurprogramma's op uw computer op door op de overeenkomstige knop in het formulier te klikken.

Stap 2

Nadat de stuurprogramma's zijn gedownload, moet u de map op uw computer openen waar de bestanden zijn gedownload. Voordat u de gedownloade stuurprogramma's op een flashkaart opslaat, moet u ervoor zorgen dat de gedownloade bestanden vrij zijn van malware. Om dit te doen, moet u de gedownloade documenten selecteren en vervolgens met de rechtermuisknop op een van hen klikken. In de bestandseigenschappen moet u de opdracht "Controleren op virussen" uitvoeren. Deze opdracht is alleen beschikbaar als antivirussoftware op uw computer is geïnstalleerd. Nadat de documenten op virussen zijn gecontroleerd en de gedownloade bestanden niet zijn geïnfecteerd, gaat u verder met het opslaan op de flashkaart.

Stap 3

Om deze actie uit te voeren, moet u als volgt te werk gaan. Plaats de USB-flashdrive in de USB-connector van uw computer en wacht tot deze door het systeem is geladen. Open de map van de flashkaart. Hier moet u een nieuwe map voor het stuurprogramma maken.

Stap 4

Zoek de gedownloade stuurprogramma's op uw computer en selecteer ze. Vervolgens moet u op de toetscombinatie "Ctrl + C" drukken. Open de map die eerder op de flashkaart is gemaakt. Terwijl je erin zit, druk je op de toetscombinatie "Ctrl + V". De stuurprogramma's worden op het apparaat opgeslagen. Sluit de flashdrive af en verwijder deze vervolgens uit de USB-poort.

Aanbevolen: