Toegang Tot Mappen Beperken

Inhoudsopgave:

Toegang Tot Mappen Beperken
Toegang Tot Mappen Beperken

Video: Toegang Tot Mappen Beperken

Video: Toegang Tot Mappen Beperken
Video: Toegang tot mappen beperken 2024, April
Anonim

De beveiliging van persoonlijke gegevens op de computer is een van de belangrijkste taken en tegelijkertijd de problemen van gebruikers. Vaak moet de gebruiker alle of een deel van de informatie verbergen in de mappen van een personal computer waartoe meerdere gebruikers toegang hebben.

Toegang tot mappen beperken
Toegang tot mappen beperken

instructies:

Stap 1

Om uw gegevens die zijn opgeslagen in mappen te beschermen, kunt u de toegang tot bestanden en mappen beperken. Met Folder Guard Pro hoeft u alleen maar de harde schijf van uw computer te beschermen en onbevoegde toegang tot de informatie die erop is opgeslagen te voorkomen.

Stap 2

U kunt mappen ook zelf beschermen door autorisatie op uw computer in te voeren met een gebruikersnaam en wachtwoord die alleen de gebruiker kent.

Stap 3

Om de toegang specifiek te beperken tot mappen en bestanden die zich daarin bevinden, kunt u er een wachtwoord aan toevoegen. U kunt een wachtwoord instellen in de eigenschappen van de map, een verborgen weergave voor de map toewijzen of de map in de verkenner versleutelen.

Stap 4

In de eigenschappen van de map op het tabblad Beveiliging kunt u de toegang van alle accounts beperken, behalve één specifieke, en deze volledige toegang geven tot mappen en hun wijzigingen. Deze methode houdt de informatie in de mappen vertrouwelijk.

Aanbevolen: