Hoe Maak Je Een Extract In 1C

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Extract In 1C
Hoe Maak Je Een Extract In 1C

Video: Hoe Maak Je Een Extract In 1C

Video: Hoe Maak Je Een Extract In 1C
Video: Koken Met Pauline: Vanille Extract! | Lifestyle Spot 2024, Mei
Anonim

Een uittreksel is een boekhoudkundig document waarin alle bewegingen op de lopende rekening worden vastgelegd, d.w.z. creditering en debitering van gelden. In het 1C-programma kunt u tegelijkertijd meerdere rekeningen van een organisatie van verschillende typen, namen en inhoud bijhouden. Het kunnen roebel, valuta, hoofd- en extra rekeningen zijn. Het is alleen mogelijk om een bankafschrift te genereren in het 1C-programma als u een bankdocument heeft.

Hoe maak je een extract in 1C
Hoe maak je een extract in 1C

Noodzakelijk

Bankafschrift

instructies:

Stap 1

Selecteer in het hoofdmenu van het programma het commando "Documenten" / "Statement", of het commando "Journals" / "Bank".

Stap 2

Klik op de werkbalk op het pictogram "Nieuwe regel", de knop Invoegen of roep in het hoofdmenu de opdracht "Acties" / "Nieuw" op.

Stap 3

In het bovenste gedeelte van het inschrijfformulier wordt het aantal automatisch aangegeven, voer handmatig in op de "van"-regel of selecteer de gewenste afschriftdatum met behulp van de knop met de kalenderafbeelding.

Stap 4

Druk op invoegen of klik op de eerste regel van de verklaring. Vul in de eerste regel "Betalingsdoel" de inhoud van de transactie in.

Stap 5

Druk op Enter of verplaats de muiscursor naar de tweede regel "Cashflow". Selecteer met behulp van de knop met stippen uit de directory het type beweging dat het object van analytische boekhouding op rekeningen "51" en "52" definieert.

Stap 6

De regel "Corr. rekening "wordt automatisch ingevuld als alle informatie correct is ingevoerd in de directory "Cashflow". Als de factuur niet is ingevuld, moet deze handmatig worden ingevoerd vanuit het rekeningschema.

Stap 7

Als de gegevens correct zijn ingevuld in de directory "Cashflow", wordt "Sub-rekeningtype" automatisch ingevuld.

Stap 8

In de regels "Subconto 1", "Subconto 2", "Subconto 3" geven de objecten van analytische boekhouding zelf aan. Klik hiervoor op de knop met stippen en selecteer de gewenste gegevens uit de mappen.

Stap 9

Vul de regel "Inkomsten" of "Uitgaven" in. Noteer in deze velden het ontvangen of bestede bedrag. Vul voor elke regel van het afschrift slechts één van deze gegevens in: bijschrijven of debiteren.

Stap 10

Vul de regel "Betalingsdocument" in door op de knop met stippen te klikken, selecteer uit het journaal van betalingsdocumenten het document op basis waarvan de beweging op de lopende rekening wordt uitgevoerd. Dit deel van de verklaring kan handmatig worden ingevuld. Voer in de regels van de datum en het nummer van het document de juiste gegevens in.

Stap 11

Om de gegevens in het afschrift automatisch in te vullen, drukt u op de knop "selectie op betalingsdocumenten" en selecteert u de benodigde betalingsopdracht in het journaal dat wordt geopend. Klik OK. De gegevens worden op basis van het geselecteerde document in het overzicht ingevoerd.

Stap 12

Klik onder de tabel op de knop "Saldi weergeven" en u ziet hoeveel er is afgeschreven, hoeveel er is ontvangen, hoeveel er aan het begin van de dag was en hoeveel geld er nog op de rekening staat. Klik vervolgens op de knoppen "Branden" en "OK".

Aanbevolen: