Hoe De Kozakken Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe De Kozakken Te Starten
Hoe De Kozakken Te Starten

Video: Hoe De Kozakken Te Starten

Video: Hoe De Kozakken Te Starten
Video: Hoe Fix Je Een Voetbalwedstrijd? Elf Tips Voor Twintig Miljoen EURO Per Eredivisie-Duel! 2024, April
Anonim

Kozakken is een computerspel dat behoort tot het genre van real-time strategie. Het spel speelt zich af in de 17e eeuw, afhankelijk van de campagne - in verschillende landen (Engeland, Frankrijk, Rusland, Oekraïne).

Hoe de Kozakken te starten?
Hoe de Kozakken te starten?

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - browser;
  • - torrent-client.

instructies:

Stap 1

Volg deze link https://rutor.org/torrent/52673/kazaki-2-bitva-za-evropu-v1.3-2006-pc om het spel "Cossacks" te downloaden en te installeren. Klik op de link "Download Bitva_za_evrop_v1.3.torrent", uw torrent-client wordt geopend, selecteer in het venster de map waar u het spel wilt downloaden en klik op "OK". Wacht tot de bestanden zijn gedownload

Stap 2

Download en installeer het schijfemulatieprogramma van Deamon Tools, dit is vereist om het Kozakkenspel te kunnen spelen. Volg deze link https://www.besplatnyeprogrammy.ru/daemon-tools-lite.html, download en installeer het programma. Start het vervolgens, klik met de rechtermuisknop in de lade op de snelkoppeling van het programma, selecteer "Virtuele schijven", klik op de knop "Maken". Selecteer het aantal schijven dat u wilt maken (bijv. 2). Klik vervolgens op de opdracht "Mount", selecteer de gemaakte virtuele schijf, klik erop, een venster voor bestandsselectie wordt geopend. Open de gedownloade afbeelding van het spel "Kozakken" en klik op "OK"

Stap 3

Open "Deze computer", selecteer daar de schijf met het spel dat verschijnt, dubbelklik erop, een autorun-venster wordt geopend, selecteer "Installeren" erin. Volg de instructies van het installatieprogramma en installeer het spel op je computer. Open vervolgens de schijf met het spel, selecteer het.exe-bestand en kopieer het. Ga vervolgens naar de map met het geïnstalleerde spel en plak het gekopieerde bestand. Bevestig de vervanging om het Kozakkenspel te starten. Om "Kozakken" in Windows 7 en Vista uit te voeren, download en installeer je de patch voor het spel https://depositfiles.com/files/hfxwf2haz, ga dan naar de gamemap, selecteer de eigenschappen van het.exe-bestand en stel daarin de gamecompatibiliteit in voor Windows XP

Stap 4

Volg deze link https://zavoevanie.3dn.ru/load/0-0-0-153-20 en download het archief waarmee je het spel "Kozakken" kunt starten. Pak het archief uit in een willekeurige map, knip alle bestanden eruit en plak met vervanging in de map met het spel. Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: