Een Herstelpunt Vinden

Inhoudsopgave:

Een Herstelpunt Vinden
Een Herstelpunt Vinden

Video: Een Herstelpunt Vinden

Video: Een Herstelpunt Vinden
Video: Herstelpunt maken in windows 10 2024, April
Anonim

Systeemherstel is een nuttige procedure voor uw computer die u zal helpen terug te keren naar een toestand waarin bepaalde wijzigingen niet in het systeem zijn aangebracht. Voor een dergelijke bewerking moet u een herstelpunt selecteren of u kunt het zelf maken.

Een herstelpunt vinden
Een herstelpunt vinden

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Klik op de Start-knop op de taakbalk. Selecteer "Alle programma's". Volg in de lijst die verschijnt het pad: "Standaard" - "Systeemwerkset" - "Systeemherstel". De overgang wordt automatisch uitgevoerd bij hover. Het laatste item moet worden aangeklikt.

Stap 2

In een nieuw venster Systeemherstel wordt u gevraagd een systeemherstelpunt te maken of uw computer naar een eerdere staat te herstellen. Volg het eerste pad door op de bijbehorende aanbieding te klikken om de herstelpunten te zien waar je op dit moment naar terug kunt keren.

Stap 3

Het nieuwe venster "Selecteer een herstelpunt" biedt aan de linkerkant om de evenementenkalender te bekijken waarvoor de overeenkomstige herstelpunten automatisch of door uw inspanningen zijn gemaakt (als u ooit het tweede item in het vorige venster hebt geopend). De vetgedrukte cijfers op de kalender zijn wat u zoekt. Klik op een van hen en lees de beschrijving in het rechtervenster. Dit zijn de gebeurtenissen en programma's die op die dag hebben plaatsgevonden of zijn geïnstalleerd. Het komt voor dat het punt door het systeem is gemaakt zonder speciale gebeurtenissen. U kunt in de lijst een bepaald tijdstip selecteren waarop het werk van de computer bij u past. Het systeem keert terug naar de staat ervoor. Deze procedure is volledig omkeerbaar.

Aanbevolen: