Het Kleurenschema Wijzigen In Windows 7

Inhoudsopgave:

Het Kleurenschema Wijzigen In Windows 7
Het Kleurenschema Wijzigen In Windows 7

Video: Het Kleurenschema Wijzigen In Windows 7

Video: Het Kleurenschema Wijzigen In Windows 7
Video: Changing the Windows 7 Display Language 2024, April
Anonim

Kleurenschema's in het Windows 7-besturingssysteem vertegenwoordigen de thema's van de computer van de gebruiker. Thema's zijn onder meer de bureaubladachtergrond, de schermbeveiliging inactief, het kleurenschema van het venster en geluidseffecten. Windows 7 heeft een reeks standaardthema's, evenals de mogelijkheid om uw eigen ontwerpschema door de gebruiker te maken.

Het kleurenschema wijzigen in Windows 7
Het kleurenschema wijzigen in Windows 7

instructies:

Stap 1

Sluit alle vensters en klik met de rechtermuisknop op een plaats die vrij is van snelkoppelingen en gadgets op het bureaublad. Om het bureaublad vrij te maken van geopende vensters en programma's, kunt u ook klikken op de knop Alle Windows minimaliseren in de rechterbenedenhoek van het scherm op de Windows-taakbalk.

Stap 2

Selecteer in de vervolgkeuzelijst de regel "Personalisatie" door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken. Het dialoogvenster "Beeld en geluid op uw computer wijzigen" wordt weergegeven. U kunt dit venster ook openen door het menu "Start" te openen en in de zoekbalk "Programma's en bestanden zoeken" de zoektekst "Personalisatie" te typen.

Stap 3

In het venster dat wordt geopend, worden pictogrammen weergegeven van de thema's die beschikbaar zijn in het Windows-systeem, die de kleur van het venster en de achtergrondafbeelding van het bureaublad weergeven. Een enkele klik met de linkermuisknop op het pictogram schakelt het ingestelde kleurenschema naar het geselecteerde kleurenschema.

Stap 4

Selecteer het thema dat je leuk vindt en sluit het venster "Verander het beeld en geluid op je computer".

Stap 5

De gebruiker kan de bestaande standaardkleurenschema's van het Windows-besturingssysteem wijzigen of zijn eigen kleurenschema's maken. Om dit te doen, zijn er onderaan het venster "Beeld en geluid op een computer wijzigen" knoppen "Bureaubladachtergrond", "Vensterkleur", "Geluiden" en "Screensaver".

Stap 6

Als bureaubladachtergrond kan de gebruiker elke afbeelding selecteren die overeenkomt met de schermresolutie van de monitor, of meerdere afbeeldingen die een diavoorstelling vormen. In de vensterweergave-instellingen kunt u de kleur, transparantie en intensiteit van de geselecteerde kleur van de raamkozijnen selecteren. Geluidsbegeleiding van gebeurtenissen van het Windows-besturingssysteem en programma's wordt geselecteerd uit bestaande of gemaakt door de gebruiker. De gebruiker kan de schermbeveiliging in de standby-modus kiezen uit de standaardschermen en deze naar wens aanpassen. De screensavers kunnen ook van internet worden gedownload of worden geïnstalleerd vanaf de officiële Windows-invoegtoepassing.

Stap 7

Bij het maken van een aangepast ontwerpschema voor het besturingssysteem, moet de gebruiker dit opslaan. Om dit te doen, selecteert u uw individuele thema en klikt u op de knop "Thema opslaan" in de rechterbovenhoek van het venster "Beeld en geluid op uw computer wijzigen". Daarna wordt het gemaakte thema altijd weergegeven in de lijst met aangepaste skins van het Windows-besturingssysteem.

Aanbevolen: