Windows Herstellen Vanaf De Console

Inhoudsopgave:

Windows Herstellen Vanaf De Console
Windows Herstellen Vanaf De Console

Video: Windows Herstellen Vanaf De Console

Video: Windows Herstellen Vanaf De Console
Video: Мы установили Windows на Xbox One! 2024, Mei
Anonim

Er is waarschijnlijk geen pc-gebruiker die het besturingssysteem niet opnieuw hoeft te installeren en die niet weet hoe lastig het is. Als het opnieuw installeren van Windows nog steeds de helft van de moeite is, maar het opnieuw installeren van alle benodigde stuurprogramma's en programma's is behoorlijk saai. Maar u hoeft Windows niet helemaal opnieuw te installeren. U kunt het besturingssysteem herstellen naar functionaliteit met behulp van de herstelconsole.

Windows herstellen vanaf de console
Windows herstellen vanaf de console

Noodzakelijk

Computer, schijf met Windows-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Zet de computer aan en plaats de Windows-schijf in het optische station (dezelfde schijf waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd). Start je computer opnieuw op. Onmiddellijk na het indrukken van de resetknop, drukt u continu op F5 op het toetsenbord (alternatief, afhankelijk van het moederbordmodel, kunnen de F8- of F12-toetsen verschijnen). U wordt naar een menu geleid waar u een systeemstarter kunt selecteren. Selecteer uw optische drive (cd/dvd) en druk op Enter. Nadat de schijf is rondgedraaid, drukt u op een willekeurige toets op het toetsenbord.

Stap 2

Het installatieprogramma begint met het verzamelen van informatie over uw computer. Druk tijdens dit proces nergens op. Wacht tot er een dialoogvenster op het computerscherm verschijnt en druk vervolgens op de toets R. Wacht tot je de naam ziet van het besturingssysteem dat op deze computer is geïnstalleerd in het venster. Druk daarna op "1" en vervolgens op de Enter-toets. In het volgende venster moet u het wachtwoord en de beheerdersnaam invoeren. Als u het wachtwoord niet hebt gewijzigd (of helemaal niet hebt ingesteld), laat u deze regels ongewijzigd. Druk tweemaal op Enter.

Stap 3

In het volgende venster moet u opdrachten typen waarmee u Windows kunt herstellen. Voer de opdracht chkdsk / r in. Winchester wordt gescand op fouten en als er fouten worden gevonden, worden ze automatisch verwijderd.

Stap 4

Als de vorige opdracht niet heeft geholpen om het besturingssysteem weer te laten werken, typt u Fixmbr. De opstartsector wordt volledig overschreven. Dit zou alle fouten volledig moeten elimineren.

Stap 5

Welke opdracht het besturingssysteem zal herstellen, hangt af van de reden voor het falen van Windows. Nadat de fout is opgelost, zou het besturingssysteem normaal moeten starten. Het is niet nodig om stuurprogramma's en programma's opnieuw te installeren.

Aanbevolen: