Hoe Maak Je Een ISO-image Opstartbaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een ISO-image Opstartbaar?
Hoe Maak Je Een ISO-image Opstartbaar?

Video: Hoe Maak Je Een ISO-image Opstartbaar?

Video: Hoe Maak Je Een ISO-image Opstartbaar?
Video: How to Convert Bootable USB to an ISO image 2024, April
Anonim

Een ISO-installatie is het meest populaire type massale software-installatie waarvoor een schijf in de schijf nodig is. Iso maakt een afbeelding waarmee u het programma kunt uitvoeren zonder dat er een schijf beschikbaar is. De iso in gebruik nemen lijkt misschien een ontmoedigende taak, maar het kan in feite in tien minuten worden gedaan.

Hoe maak je een ISO-image opstartbaar?
Hoe maak je een ISO-image opstartbaar?

Noodzakelijk

DAEMON tools lite-programma

instructies:

Stap 1

Er zijn veel programma's om iso-bestanden te openen, maar een van de beste is DAEMON-tools. U kunt gratis een light-versie van dit programma downloaden. Download het van de officiële site.

Stap 2

Open het gedownloade exe-bestand om het programma te installeren. Klik in het geopende venster op "Volgende" en lees in het volgende venster de licentieovereenkomst en klik op "Ik accepteer". Selecteer in het volgende venster "Gratis licentie" en klik op "Volgende". In het volgende venster moet u de componenten selecteren die u wilt installeren. Vink de vakjes aan voor alle items, behalve het item "SPTD 1.8 (opnieuw opstarten vereist)", en klik op "Volgende". Selecteer daarna het item "Ik wil DriverScanner 2012 niet installeren" en klik op "Volgende". Selecteer in het volgende venster "Sta niet toe dat MountSpace mijn statistieken gebruikt" en klik op "Volgende" en klik in het laatste venster op "Installeren". Het installatieproces zal dan beginnen.

Stap 3

Wacht een paar minuten totdat de installatie van DAEMON tools lite is voltooid. Als tijdens het proces vensters verschijnen met suggesties om gadgets te installeren, klik dan overal op "Niet installeren". Nadat de installatie met succes is voltooid, start u het programma.

Stap 4

Nadat het programma is gestart, sleept u het gewenste iso-bestand naar het programmavenster. Het verschijnt in het venster "Image Catalog" en klik er vervolgens twee keer op. U zult zien hoe het programma de afbeelding zal mounten, en daarna zal een opstartvenster verschijnen waar u het programma kunt starten of de map met de bestanden van dit programma kunt openen. Alles is klaar!

Aanbevolen: