Ouderlijk Toezicht Instellen

Inhoudsopgave:

Ouderlijk Toezicht Instellen
Ouderlijk Toezicht Instellen

Video: Ouderlijk Toezicht Instellen

Video: Ouderlijk Toezicht instellen bij Orange 2022, November
Anonim

Ouderlijk toezicht op de computer is de mogelijkheid om uw kind te beschermen tegen het bezoeken van ongewenste sites. Het leven staat niet stil en de meeste kinderen zijn tegenwoordig steeds meer gecomputeriseerd. Iedereen weet het op internet, goed thuis in programmeren. Er zijn echter sites die te vroeg zijn voor kinderen om te "gaan" en dat niet zouden moeten.

Ouderlijk toezicht instellen
Ouderlijk toezicht instellen

instructies:

Stap 1

Er is ouderlijk toezicht, zodat het kind alleen die sites op internet kan bezoeken die voor hem nodig zijn voor zelfeducatie, en niet terechtkomt op sites met frivole inhoud die bedoeld zijn voor volwassenen.

Stap 2

Met deze functie kunnen ouders de tijd dat hun kinderen de computer gebruiken beperken. U kunt bijvoorbeeld de tijd instellen dat kinderen de computer mogen gebruiken. Bovendien kunnen ouders de lijst met programma's en games die hun kind kan gebruiken, beperken.

Stap 3

Om ouderlijk toezicht in te stellen, moet u naar de knop "Start" gaan. Selecteer vervolgens "Configuratiescherm" en klik in het gedeelte "Gebruikersaccounts en gezinsveiligheid" op de optie "Ouderlijk toezicht instellen voor alle gebruikers". Als reactie zal de computer om beheerdersrechten vragen. In dit geval moet u ofwel een wachtwoord invoeren of een bevestiging sturen.

Stap 4

Vervolgens moet u het account selecteren van de gebruiker voor wie ouderlijk toezicht van toepassing is. Als het kind geen eigen account heeft, moet het voor hem worden aangemaakt en al in relatie daarmee ouderlijk toezicht gebruiken. Selecteer in de groep "Ouderlijk toezicht" het item "Inschakelen". We gebruiken de huidige parameters. Nadat alles is bevestigd, kunt u beginnen met het configureren van de instellingen waarvoor ouderlijk toezicht moet worden gebruikt. Bijvoorbeeld op tijd, of voor games, of beperkingen op internettoegang.

Stap 5

Een kind dat een computer gebruikt, kan proberen te gaan waar de functie voor het beperken van ouderlijk toezicht zich bevindt. Dan kan hij een verzoek sturen naar de ouders om hem toegang te geven. En ouders kunnen beslissen of ze hem verlichting geven of de beperking ongewijzigd laten.

Populair per onderwerp