Ouderlijk Toezicht Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Ouderlijk Toezicht Uitschakelen
Ouderlijk Toezicht Uitschakelen

Video: Ouderlijk Toezicht Uitschakelen

Video: Ouderlijk Toezicht Uitschakelen
Video: Veilig online met Family Link - Vraag het Google 2024, Mei
Anonim

De functie voor ouderlijk toezicht van de pc-gebruiker die door Kaspersky Anti-Virus wordt geleverd, kan op elk moment door hem worden uitgeschakeld. Om dit te doen, moet u de juiste instellingen wijzigen.

Ouderlijk toezicht uitschakelen
Ouderlijk toezicht uitschakelen

Noodzakelijk

Computer, Kaspersky Anti-Virus

instructies:

Stap 1

Ouderlijk toezicht is een vrij nuttige functie die is geïmplementeerd in Kaspersky Anti-Virus. Door het correct te configureren, kan de gebruiker bepaalde acties op de computer verbieden en de activering ervan beschermen met een wachtwoord. U kunt bijvoorbeeld de toegang tot bepaalde secties en bestanden die op uw computer zijn opgeslagen, evenals de toegang tot bepaalde sites op internet beperken. Het is dankzij het laatste punt dat de functie "Ouderlijk toezicht" bij veel ouders populair is geworden. Nadat ze bepaalde parameters in het programma hadden ingesteld, beperkten ze eenvoudigweg de toegang van het kind tot het netwerk, waardoor bezoeken aan specifieke bronnen die zijn ontwikkeling negatief zouden kunnen beïnvloeden, werden verboden. Opgemerkt moet worden dat, indien nodig, toegang tot geblokkeerde sites op internet en bestanden op de computer nog steeds mogelijk is - bij toegang tot dergelijke bronnen zal het programma om het wachtwoord vragen dat door de gebruiker is ingesteld toen ouderlijk toezicht werd geactiveerd.

Stap 2

Om deze functie op uw computer uit te schakelen, moet u naar het hoofdmenu van de antivirus gaan en het item "Ouderlijk toezicht" selecteren. Eenmaal op de instellingenbeheerpagina, deactiveert u de optie door het wachtwoord in te voeren dat u hebt ingesteld op het moment dat u het inschakelde. Sluit na het opslaan van de parameters het programmamenu. Nu wordt de toegang tot eerder geblokkeerde documenten geopend.

Aanbevolen: