Engels Inschakelen

Inhoudsopgave:

Engels Inschakelen
Engels Inschakelen

Video: Engels Inschakelen

Video: Engels Inschakelen
Video: Leer Engels terwijl je slaapt ||| Belangrijkste Engelse woorden en spreekwoorden ||| (8 uur) 2024, Mei
Anonim

Voor de Russisch sprekende sector van internet is Russisch de meest gebruikte invoertaal. De uitzonderingen zijn site-adressen (tot nu toe zijn er maar weinig sites geregistreerd op.рф-domeinen), logins en wachtwoorden, misschien nog wat andere kleine dingen. Er zijn verschillende methoden om het toetsenbord van uw moedertaal naar het Engels te schakelen.

Engels inschakelen
Engels inschakelen

instructies:

Stap 1

Druk op de combinatie "Alt-Shift" of "Ctrl-Shift" op het toetsenbord. Kijk in de rechter benedenhoek, bij de taalbalk. Daar zullen de letters “RU” moeten veranderen in “EN”. U kunt Engelse tekst invoeren.

Stap 2

Beweeg de cursor over de taalbalk en klik erop met de linkermuisknop. Selecteer Engels in de pop-uplijst. Zorg ervoor dat de toetsenbordindeling wordt gewijzigd (door een vergelijkbare letterwisseling) en begin met typen.

Stap 3

U kunt een niet-VS-Engelse taal in een andere toetsenbordindeling toevoegen. Open het "Configuratiescherm", zoek het menu "Regionale en taalopties", het tabblad "Talen en toetsenborden", klik op de knop "Toetsenbord wijzigen".

Stap 4

Er is een nieuw venster verschenen. Selecteer het tabblad Algemene eigenschappen. Klik rechts van de lijst met beschikbare talen op de knop Toevoegen en voeg een andere taal toe.

Stap 5

Vouw de groep Toetsenbord uit onder de taalnaam om het lay-outtype te selecteren. Klik op de knop "OK", klik op de knop "Toepassen" en vervolgens nogmaals op "OK". Sluit het menu.

Aanbevolen: