Hoe Radmin . Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Radmin . Te Verwijderen
Hoe Radmin . Te Verwijderen

Video: Hoe Radmin . Te Verwijderen

Video: Hoe Radmin . Te Verwijderen
Video: Настройка удаленного доступа по Radmin 2024, April
Anonim

Radmin (vaak "radmin" genoemd door Russisch sprekende gebruikers) is een programma voor externe toegang tot een computer. Soms gebeurt het dat deze applicatie op een computer wordt geïnstalleerd zonder uw deelname als spyware. In dit geval vindt de verwijdering niet op de gebruikelijke manier plaats.

Hoe Radmin. te verwijderen
Hoe Radmin. te verwijderen

Noodzakelijk

Dr. Web Cure IT-hulpprogramma

instructies:

Stap 1

Open het configuratiescherm en ga naar het menu Programma's toevoegen/verwijderen. Zoek Radmin in de lijst met geïnstalleerde apparaten en klik op verwijderen, waarna een programma verschijnt met opties voor het verwijderen. Het is het beste om geen gegevens van dit programma op uw computer achter te laten. Houd er rekening mee dat voordat u het verwijderingsprogramma uitvoert, het programma en alle onderdelen ervan moeten worden gesloten en niet door andere toepassingen mogen worden gebruikt.

Stap 2

Open de lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd met behulp van het menu Start en zoek de Radmin-directory. Voer het verwijderingsprogramma uit nadat u ermee klaar bent. Start indien nodig uw computer opnieuw op nadat het proces is voltooid.

Stap 3

Verwijder alle gegevens met betrekking tot het gebruik van dit programma van uw computer. Ga hiervoor naar de map in Programm Files en wis de inhoud van de bijbehorende mappen. Vink vervolgens "Mijn documenten" en de verborgen map Toepassingsgegevens bij computergebruikers aan.

Stap 4

Als "onzichtbare" Radmin als spyware op uw computer is geïnstalleerd, schakelt u de weergave van verborgen bestanden en mappen in de mapeigenschappen in en controleert u op documenten op uw computer die de aanwezigheid van Radmin aangeven. Open de map Sistem 32 in Windows en verwijder de map r_server.exe. Verwijder het uit de lijst met geïnstalleerde programma's in het configuratiescherm.

Stap 5

Voer een registeropruiming uit. Om dit te doen, opent u het met het hulpprogramma "Uitvoeren" in het menu "Start". Voer regedit in de regel in en kijk in de mappen aan de linkerkant om te zoeken naar items die Radmin bevatten. Verwijder ze allemaal. Download het hulpprogramma Dr Web Cure It en scan uw computer op virussen en spyware. Zorg ervoor dat u eerst uw computer opnieuw opstart. Wees voorzichtig met uw beveiligingsinstellingen en vertrouw geen onbekende mensen met uw computer.

Aanbevolen: