Hoe De Communicator Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Communicator Te Controleren?
Hoe De Communicator Te Controleren?

Video: Hoe De Communicator Te Controleren?

Video: Hoe De Communicator Te Controleren?
Video: Badkamermuur tegelen met Roger 2024, Mei
Anonim

Virussen hebben de neiging het besturingssysteem en bestanden niet alleen op de computer, maar ook op telefoons te bederven. Dit probleem is met name van toepassing op communicators, van waaruit het zo gemakkelijk is om toegang te krijgen tot internet. Vroeg of laat beginnen veranderingen in het werk te worden gedetecteerd, vaak is dit te wijten aan virussen.

Hoe de communicator te controleren?
Hoe de communicator te controleren?

Noodzakelijk

  • - antivirusprogramma voor een computer of communicator;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Zet de computer aan, sluit uw communicator erop aan met een speciale USB-kabel en selecteer de massaopslagmodus. In dit geval is alleen het geheugen van de flashkaart van uw apparaat beschikbaar voor de computer.

Stap 2

Open het antivirusprogramma en selecteer in de lijst met gescande apparatuur uw verwisselbare schijf in de telefoon. Voer een virusscan uit nadat u ervoor heeft gezorgd dat de databases in uw programma up-to-date zijn (u kunt het beste de automatische downloadmodus instellen voor de database-updates van het antivirussysteem).

Stap 3

Nadat u de flashkaart hebt gecontroleerd, sluit u het mobiele apparaat in een dergelijke modus aan zodat bestanden in het interne geheugen voor u beschikbaar zijn, het kan bijvoorbeeld ook de gebruikelijke modus zijn om verbinding te maken met het netwerk, in welk geval er nog twee volumes zullen zijn worden weergegeven op uw computer, waarvan u er één ook op virussen moet controleren.

Stap 4

Nadat u uw telefoon handmatig tegen virussen heeft gecontroleerd en gereinigd, downloadt en installeert u de mobiele versie van een antivirusprogramma erop om deze automatisch te beschermen. Houd tegelijkertijd rekening met de compatibiliteit van het besturingssysteem op uw communicator en de mobiele antivirustoepassing, aangezien bestanden die bedoeld zijn voor installatie, bijvoorbeeld in Windows Mobile, niet zijn ontworpen om in Symbian te werken.

Stap 5

Werk de antivirusdatabases van de beveiligingsprogramma's van uw besturingssysteem vaker bij en voer indien mogelijk een virusscan uit voor het geheugen van de communicator, omdat werken in een netwerk en met verwisselbare media de informatie erop kwetsbaar maakt voor virussen en malware.

Stap 6

Controleer ook voordat u verschillende toepassingen in de communicator installeert, het bestand op schadelijke code, het is het beste om dit op een computer te doen. Dit is te wijten aan het feit dat er meer gevallen zijn van het installeren van programma's die berichten naar korte nummers verzenden en oproepen naar andere landen verzenden.

Aanbevolen: