Het Systeem Herstellen Vanaf Een Afbeelding

Inhoudsopgave:

Het Systeem Herstellen Vanaf Een Afbeelding
Het Systeem Herstellen Vanaf Een Afbeelding

Video: Het Systeem Herstellen Vanaf Een Afbeelding

Video: Het Systeem Herstellen Vanaf Een Afbeelding
Video: Afbeeldingen bewerken in Word 2024, Mei
Anonim

De betrouwbaarheid van besturingssystemen voor thuiscomputers verbetert gestaag met de release van elke nieuwe versie. Fabrikanten verbeteren echter net zo voortdurend de methoden om het besturingssysteem te herstellen na onherstelbare storingen in de werking ervan, vooral omdat dergelijke mechanismen ook nodig zijn om te beschermen tegen storingen in de werking van computerhardware. Windows 7 heeft een ingebouwd onderdeel waarmee u het besturingssysteem kunt herstellen vanaf een vooraf gemaakte afbeelding.

Het systeem herstellen vanaf een afbeelding
Het systeem herstellen vanaf een afbeelding

Noodzakelijk

Windows 7-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Start het onderdeel van het besturingssysteem met de naam "Herstel". Dit kan worden gedaan via het Windows "Configuratiescherm" - open het hoofdmenu van het besturingssysteem en selecteer dit item in de rechterkolom. Klik in het geopende paneelvenster op de link "Computergegevensarchivering" in het gedeelte "Systeem en beveiliging". De link om het vereiste onderdeel te starten wordt op de volgende pagina geplaatst en heet "Systeemparameters of computer herstellen" - gebruik het.

Stap 2

Dit OS-onderdeel kan op een andere manier worden geopend. Druk op de Win-toets en typ "in" - dit is voldoende om de regel "Uw computer herstellen of Windows opnieuw installeren" te laten verschijnen in het gedeelte "Configuratiescherm" van de zoekresultaten. Klik erop met de muis en het gewenste onderdeel verschijnt op het scherm.

Stap 3

Klik op de link "Geavanceerde herstelmethoden". De volgende pagina wordt geladen in het systeemtoepassingsvenster, waar het onderdeel zal aanbieden om een van de opties te kiezen: systeemherstel met behulp van de installatieschijf of de systeemkopie. Klik op de woorden "Gebruik de systeemkopie die u eerder hebt gemaakt om uw computer te herstellen."

Stap 4

In het volgende venster zal het programma aanbieden om een kopie van gebruikersbestanden te maken op een ander medium dan de systeemschijf. Ga akkoord met het voorstel door op de knop "Archief" te klikken, of klik op "Overslaan" als u al een dergelijk archief heeft. De lijst met bestaande archieven zal in dit venster aanwezig zijn als gegevensback-up eerder op de computer was ingeschakeld. Er is geen nieuwe back-up nodig, zelfs niet als er een aparte schijf voor het systeem is toegewezen en gebruikersgegevens op een andere zijn opgeslagen.

Stap 5

Nadat de computer opnieuw is opgestart, begint het herstelproces, waarna het programma u zal vragen de computer opnieuw op te starten - klik op de knop "Opnieuw opstarten".

Aanbevolen: