Contacten Extraheren Van Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Contacten Extraheren Van Je Telefoon
Contacten Extraheren Van Je Telefoon

Video: Contacten Extraheren Van Je Telefoon

Video: Contacten Extraheren Van Je Telefoon
Video: Tips u0026 Tricks - Motorola Moto G4: Contacten overzetten 2024, Mei
Anonim

Het is vaak nodig om contacten van de telefoon te extraheren en over te zetten naar een computer of ander mobiel apparaat. Dit proces wordt synchronisatie genoemd en wordt in verschillende fasen uitgevoerd.

Contacten extraheren van je telefoon
Contacten extraheren van je telefoon

instructies:

Stap 1

Installeer op uw pc een speciaal programma voor gegevensuitwisseling, geschikt voor uw telefoonmodel. Bij het apparaat wordt in de regel een schijf met zo'n verdeelset meegeleverd. U kunt het installatieprogramma ook downloaden van de officiële website van de fabrikant. Klik op het installatiebestand van de applicatie en volg de instructies tijdens de installatie.

Stap 2

Bereid een speciale USB-kabel voor om het apparaat aan te sluiten. Meestal zit het ook in het pakket. U kunt een Bluetooth-adapter gebruiken als uw telefoon en computer dit soort informatie-uitwisseling ondersteunen. Koppel beide apparaten.

Stap 3

Voer de geïnstalleerde software uit en selecteer daarin het menu-item "Synchronisatie". Na een tijdje verschijnt er een lijst met voorgestelde gegevens voor synchronisatie op het scherm. Selecteer onder hen de contacten van uw telefoonboek en ga verder met de bewerking. Wacht even, de contacten worden uitgepakt en opgeslagen op de computer. U kunt ze bewerken of op een andere manier verwijderen.

Stap 4

U kunt de synchronisatie ook in omgekeerde volgorde uitvoeren - bestanden van uw computer naar uw telefoon overbrengen. Soms is dit een handige procedure om geheugen op een bepaald apparaat vrij te maken. U kunt instellen dat dit elke keer dat de telefoon wordt aangesloten automatisch wordt uitgevoerd.

Stap 5

Verwijder contacten van de simkaart als u deze in een nieuwe mobiele telefoon hebt geïnstalleerd. Open hiervoor het telefoonboek en selecteer in het menu het item "Contacten overzetten van SIM". Als u gegevens op een geheugenkaart hebt opgeslagen, plaatst u deze in het apparaat en voert u de bewerking "Contacten overbrengen van Micro-SD" uit.

Aanbevolen: