Hoe De Router Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Router Uit Te Schakelen?
Hoe De Router Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Router Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Router Uit Te Schakelen?
Video: How to disable WiFi Network on Modem Router | JK Chavez 2024, Mei
Anonim

Routers zijn nodig om het internet met meerdere computers te verbinden. Als er maar één computer in huis is, heb je geen router nodig. Als u eerder een thuisnetwerk had gebouwd met behulp van een router en u om de een of andere reden geen verbinding meer hoeft te maken met internet op andere thuiscomputers, moet u in dit geval de router uitschakelen. U moet ook uw internetverbinding opnieuw configureren.

Hoe de router uit te schakelen?
Hoe de router uit te schakelen?

Noodzakelijk

Computer, router

instructies:

Stap 1

Als uw router een router aan / uit-knop heeft, zet dan eerst de router uit door erop te klikken (als er geen dergelijke knop is, is de procedure voor verdere acties hetzelfde). Haal de stekker van de router uit het stopcontact en koppel vervolgens alle aangesloten draden los van de router. De router is nu losgekoppeld van de computer.

Stap 2

Nu moet u de internetmodus via de router uitschakelen. Hiervoor moet u uw ADSL-modem opnieuw configureren in de bedrijfsmodus "Bridge". Zet uw ADSL-modem aan. Klik op "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Ga dan naar "Netwerkverbindingen" en selecteer "Standaard gateway", en daarin - "Verbind met de webinterface van het ADSL-modem met een gebruikersnaam en wachtwoord."

Stap 3

Start een willekeurige internetbrowser. Voer "192.168.1.1" in de adresbalk in. Selecteer in de geopende pagina's de WAN-regel. Ga nu naar de instellingen voor de internetverbinding, zoek de parameter Mode en stel deze in op de Bridge-modus. Sla vervolgens de instellingen op door op de knop Toepassen te klikken. Nu is de werkingsmodus van de router uitgeschakeld.

Stap 4

Vervolgens moet u een internetverbinding instellen in de bridge-modus. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm" en selecteer de optie "Netwerkverbindingen" en vervolgens - "Instellingen voor internetverbindingen".

Stap 5

Dan moet je je netwerkverbinding instellen via de instellingen van je internetprovider. Deze instellingen moeten duidelijk stap-voor-stap acties beschrijven om de gewenste netwerkverbinding tot stand te brengen. Voer volgens de instructies alle benodigde instellingen in.

Stap 6

Wanneer u uw verbinding instelt, gaat u naar de map "Netwerkverbindingen". Selecteer de netwerkverbinding die u zojuist hebt gemaakt en stuur de snelkoppeling naar uw bureaublad. Om verbinding te maken met internet, klikt u op deze snelkoppeling en selecteert u de opdracht "Verbinden". De internetverbinding wordt al tot stand gebracht in de modus "Brug".

Aanbevolen: