Een Pdf-bestand Bijsnijden?

Inhoudsopgave:

Een Pdf-bestand Bijsnijden?
Een Pdf-bestand Bijsnijden?

Video: Een Pdf-bestand Bijsnijden?

Video: Een Pdf-bestand Bijsnijden?
Video: PDF bestand bewerken 2024, Mei
Anonim

Het pdf-formaat is ideaal voor het maken van alleen-lezen documenten. Vaak zijn ze beveiligd in de vorm van een wachtwoord, zonder welk printen, kopiëren, maar ook herkennen en bewerken onmogelijk is, wat vooral onhandig is als je een bestand in delen moet knippen. Deze beperking kan echter worden omzeild.

Een pdf-bestand bijsnijden?
Een pdf-bestand bijsnijden?

instructies:

Stap 1

Laten we eerst eens kijken naar de optie waarbij geen beveiliging is geïnstalleerd op het pdf-bestand. In dit geval kunt u een van de eenvoudige programma's gebruiken waarmee u de pdf in delen of in losse bladen kunt splitsen. Laten we eens kijken naar dit proces met het Pdf Split-Merge programma als voorbeeld. Download de applicatie door de link te volgen https://pdf-reader.ru/soft/pdf-split-merge.html. Selecteer het tabblad Bestanden splitsen. Voeg het te knippen bestand toe aan het werkgebied van het programma. Selecteer de locatie om de bestanden op te slaan en klik vervolgens op de knop Uitvoeren.

Stap 2

Als het pdf-bestand met een wachtwoord is beveiligd, moet u een reeks handelingen uitvoeren waarmee u het wachtwoord kwijtraakt en de pdf in het vereiste aantal delen snijdt. De eerste stap in dit proces is om alle pagina's van het pdf-bestand naar afbeeldingen te converteren. Voer deze stap uit met het programma PDFtoJPG. Download het van https://www.pdfjpg.com/, installeer het en voer het uit. Voeg het te bewerken bestand toe aan het werkgebied van het programma en start het proces. Wacht tot het voorbij is.

Stap 3

Verdeel de resulterende afbeeldingen in mappen volgens hoe u het pdf-bestand ging knippen. Dit zal de volgende stap vereenvoudigen. Gebruik dan het programma.jpg"

Aanbevolen: