Een Afbeelding Van Een Foto Bijsnijden

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Van Een Foto Bijsnijden
Een Afbeelding Van Een Foto Bijsnijden

Video: Een Afbeelding Van Een Foto Bijsnijden

Video: Een Afbeelding Van Een Foto Bijsnijden
Video: 1 Bijsnijden Afbeelding Word 2016 2024, April
Anonim

Als u een object uit een foto wilt knippen, moet u een speciaal programma gebruiken. Er zijn drie meest voorkomende afbeeldingseditors waarmee u uw foto kunt bewerken.

Een afbeelding van een foto bijsnijden
Een afbeelding van een foto bijsnijden

instructies:

Stap 1

Gebruik het standaard Windows-programma Microsoft Paint. Dit is een uiterst gebruiksvriendelijk programma waarmee je afbeeldingen op een nogal primitief niveau kunt bewerken, maar als je alleen een afbeelding van een foto hoeft bij te snijden, dan zal het perfect bij je passen.

Stap 2

Ga naar het menu Start-knop, dan Alle programma's, selecteer Accessoires. Zoek Paint in de lijst die wordt geopend. Voer het programma uit. Om een foto te bewerken, klikt u op de knop "Openen" in het programma op de werkbalk, gaat u naar de map waar de foto waarin u geïnteresseerd bent zich bevindt, klikt u erop met de linkermuisknop en klikt u op de knop "Openen". De foto is verschenen in het werkgebied.

Stap 3

Gebruik het gereedschap Selecteren om een afbeelding van een foto bij te snijden. Het bevindt zich aan de linkerkant van het paneel en wordt weergegeven als een rechthoekig gestippeld frame. Klik er één keer op met de linkermuisknop. Om een interessegebied te markeren, plaatst u het mentaal in een rechthoek.

Stap 4

Plaats de cursor boven aan deze denkbeeldige rechthoek. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep naar de zijkant om het hele gewenste gebied vast te leggen. Laat de linkermuisknop los. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde afbeelding. Selecteer in het contextmenu het item "Knippen".

Stap 5

Gebruik MS Photoeditor om uw foto bij te snijden. Dit programma is gebundeld met een kantoorsuite en is ook een Microsoft-product. Het werkingsprincipe is hetzelfde als in Paint. Open de foto, selecteer het gewenste object met een rechthoekig kader, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Knippen".

Stap 6

Gebruik Adobe Photoshop als u een complexe padafbeelding moet knippen. Deze grafische editor heeft drie selectietools: standaard rechthoekig, puntlasso, d.w.z. u kunt onafhankelijk de rand van de selectie puntsgewijs instellen, en de magnetische lasso (selectie langs de contour van kleuren). Gebruik deze tools om het interessegebied te markeren. Klik erop met de rechtermuisknop en klik op "Knippen".

Aanbevolen: