Hoe Stuurprogramma's Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Te Installeren
Hoe Stuurprogramma's Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Te Installeren
Video: Het stuurprogramma van de draadloze netwerkadapter opnieuw installeren via Apparaatbeheer in Windows 2024, April
Anonim

Elk apparaat dat op de computer is aangesloten, heeft een stuurprogramma nodig om te werken, dus u moet het installeren wanneer u de hardware aansluit. Laten we eens kijken naar het proces van het installeren van een stuurprogramma met Windows Vista als voorbeeld; in andere Windows-besturingssystemen zijn alle stappen vergelijkbaar.

Hoe stuurprogramma's te installeren
Hoe stuurprogramma's te installeren

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u de bestuurder zelf vinden. Het wordt opgeslagen op de schijf die bij het apparaat is geleverd. Plaats deze schijf in uw cd/dvd-rom.

Als er geen schijf is, zoek dan het stuurprogramma op internet en download het naar uw computer.

Stap 2

Klik op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op Computer en selecteer Eigenschappen. De console "Systeem" wordt voor u geopend.

Stap 4

Selecteer in het linkerdeel van het geopende venster "Apparaatbeheer". Het besturingssysteem zal u vragen om de actie te bevestigen, klik op "OK". Als er een wachtwoord is ingesteld voor het beheerdersaccount, moet u dit invoeren.

Stap 5

Selecteer in "Apparaatbeheer" de benodigde hardware. Misschien staat het in de categorie "Overige apparaten" onder de naam "Onbekend apparaat". Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken …".

Stap 6

Selecteer in het geopende venster "Zoeken naar stuurprogramma's op deze computer".

Stap 7

Klik op de knop Bladeren en geef het pad naar het apparaatstuurprogramma op. Klik op "Volgende" en wacht op de reactie van het systeem om de bewerking te voltooien.

Als u niet precies weet waar het stuurprogramma zich bevindt of het niet van tevoren van internet heeft gedownload, selecteert u het item "Automatisch zoeken naar stuurprogramma's". De computer zoekt zelf naar stuurprogramma's op de computer en op internet.

Aanbevolen: