Hoe Resident Evil 5 Te Redden

Inhoudsopgave:

Hoe Resident Evil 5 Te Redden
Hoe Resident Evil 5 Te Redden

Video: Hoe Resident Evil 5 Te Redden

Video: Hoe Resident Evil 5 Te Redden
Video: Галопом по сюжету RESIDENT EVIL 5 2024, April
Anonim

Het opslaan van gameprofielen voor Resident Evil 5 gebeurt in verschillende fasen. In tegenstelling tot andere computerspellen, volgt de opslagprocedure hier een complexer systeem.

Hoe Resident Evil 5 te redden
Hoe Resident Evil 5 te redden

instructies:

Stap 1

Om aangepaste opslagbestanden van het spel op te slaan wanneer u het besturingssysteem opnieuw installeert, opent u de map "Mijn documenten" en gaat u naar de map waar de gegevens zich bevinden - CAPCOM / RESIDENT EVIL 5 /. Kopieer naar een verwisselbaar apparaat of harde schijf die u niet formatteert tijdens het herinstallatieproces.

Stap 2

Sla je gameprofiel op, want zonder deze procedure werken de voortgangsbestanden van het computerspel Resident Evil niet. Open hiervoor uw lokale schijf, ga naar de map AppData / Local / Microsoft / XLive en maak, zoals in de vorige paragraaf, een kopie ervan op verwisselbare media. Onthoud de locatie van de bestanden in het huidige besturingssysteem, want als u ook maar de kleinste fout maakt bij het specificeren van het pad, zal opslaan niet werken.

Stap 3

Nadat je het besturingssysteem opnieuw op je computer hebt geïnstalleerd, installeer je de Resident Evil-game. Voer het uit zodat het zelf de benodigde mappen maakt en sluit het vervolgens. Kopieer de opslagbestanden en het spelprofiel van de gebruiker naar de mappen die op de computer verschijnen. Start je computer opnieuw op.

Stap 4

Start het spel. Als je alles goed hebt gedaan, worden alle eerdere voortgang en je profiel weergegeven, maar er zijn enkele manieren om dit te controleren voordat je het systeem opnieuw installeert.

Stap 5

Voer een validatiecontrole uit door deze mappen te verplaatsen voordat u het besturingssysteem opnieuw installeert. Ga naar het spel; als uw profiel is verdwenen, verlaat u het en zet u de bestanden terug op hun vorige locatie. Start Resident Evil opnieuw; als het profiel in het menu verschijnt, heb je alles correct gedaan en kun je het besturingssysteem opnieuw installeren zonder bang te zijn om gamegegevens in de vorm van een profiel te verliezen en bestanden op te slaan.

Aanbevolen: