Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Postdiensten

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Postdiensten
Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Postdiensten

Video: Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Postdiensten

Video: Hoe U Geld Kunt Verdienen Met Postdiensten
Video: Hoe Verdien Je €100 Tot €300 Per Dag. MIJN 4 METHODES 2024, April
Anonim

Mailers, of postsponsors, zijn sites die geregistreerde gebruikers betalen om e-mail te bekijken. Iedereen die alleen internetlinks kan volgen, kan op deze manier geld verdienen.

Hoe u geld kunt verdienen met postdiensten
Hoe u geld kunt verdienen met postdiensten

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - betrouwbare antivirus geïnstalleerd op uw computer;
  • - inschrijving op de website van de post;
  • - een account in een online betalingssysteem

instructies:

Stap 1

Schrijf je in op de mailersite. In de meeste gevallen vereist de registratie dat u uw achternaam, voornaam, patroniem, e-mailadres om contact met u op te nemen en uw accountgegevens opgeeft in het internetbetalingssysteem. Verzin een login om de site en een wachtwoord in te voeren.

Stap 2

Ga naar je e-mail waarvan het adres is opgegeven tijdens de registratie. Open de e-mail van de sponsorsite. Om uw account op de site te activeren, volgt u de link in de brief. Hiermee is de registratie voltooid en kun je aan de slag.

Stap 3

Sommige sites gebruiken een e-mailadres om betaalde mailings te versturen, terwijl andere de interne mail van de sponsorsite gebruiken. Om geld te verdienen, moet u in ieder geval een verkoopbrief openen. Het is helemaal niet nodig om de brief te lezen, het belangrijkste is om de link in deze brief te volgen. Je komt terecht op de pagina waar de adverteerder voor betaalt.

Wacht tot de afteltimer nul bereikt. Voer nu de benodigde informatie in het bezichtigingsbevestigingsveld in (tel het aantal sterren, klik op het gewenste getal of symbool). Wacht tot er een inscriptie op het scherm verschijnt die bevestigt dat het geld op uw rekening is bijgeschreven. Doorloop op deze manier alle beschikbare letters.

Stap 4

Wanneer het minimaal toegestane bedrag voor betaling is verzameld op uw interne account op de mailingsite, dient u een geldopname aan te vragen via het online betalingssysteem.

Aanbevolen: