Hoe Maak Je De Hel In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je De Hel In Minecraft
Hoe Maak Je De Hel In Minecraft

Video: Hoe Maak Je De Hel In Minecraft

Video: Hoe Maak Je De Hel In Minecraft
Video: Minecraft: how to make a portal to hell - (minecraft portal to hell) 2024, Mei
Anonim

Nadat ze de gewone wereld hebben verkend en er genoeg van hebben, willen Minecraft-spelers nieuwe ervaringen en gaan ze overal en overal naar zoeken. Daarom introduceerden de ontwikkelaars de Lagere Wereld, in het gewone volk dat de hel wordt genoemd. We zullen uitzoeken hoe we de hel kunnen maken in Minecraft, of liever het portaal dat daarheen leidt.

Maak de hel in Minecraft
Maak de hel in Minecraft

instructies:

Stap 1

De onderwereld of de hel bevat veel lava, wat betekent dat het extreem gevaarlijk is om daarheen te reizen. Het plafond bestaat uit gesteente en een dikke laag helse steen. Uit de bovenwereld zijn hier alleen grind en paddenstoelen te vinden. Nadat hij in de hel is gestorven, verschijnt de speler in de normale wereld op de respawn.

Stap 2

Om een portaal naar de hel te maken in Minecraft, moet je een verticaal frame bouwen van obsidiaanblokken van 4 bij 5. Om het portaal te activeren, moet je de bodem verlichten met een vuursteen. Als je medelijden hebt met de obsidiaanblokken, kun je een frame zonder hoeken bouwen en dan worden er slechts 10 blokken uitgegeven.

Maak een portaal naar de hel in Minecraft
Maak een portaal naar de hel in Minecraft

Stap 3

Wanneer u de portal betreedt, begint de afbeelding op het scherm te "zweven", en na een paar seconden verschijnt een laadscherm. In de nieuwe update worden voertuigen en mobs echter onmiddellijk overgedragen tussen de hel en de reguliere wereld, zonder te laden.

Stap 4

Gewone mobs kunnen de hel binnenkomen via het portaal. Bovendien zijn er in de Lagere Wereld lokale mobs: zombievarkens, ghasts, efreet, lavablokjes, witherskeletten, gewone skeletten. Sommige mobs laten nuttige en waardevolle voorwerpen vallen. Door bijvoorbeeld een ifrit te doden, kun je een vuurstaaf krijgen, wat erg nodig is voor het knutselen. Lavacrème valt uit de lavablokjes. Na het doden van varkens is er een kans om een goudklomp en rot vlees te krijgen.

Pigmen in Minecraft Hell
Pigmen in Minecraft Hell

Stap 5

Je hebt geleerd hoe je een portaal naar de hel kunt maken in Minecraft van obsidiaan, nu heb je de kans om nieuwe vijanden te verwerven, nuttige dingen uit te schakelen. Vooral verveelde spelers kunnen gewoon op zoek gaan naar avontuur in een nieuwe, onontgonnen wereld.

Aanbevolen: