Wat Is Een Helse Wrat Voor Minecraft?

Inhoudsopgave:

Wat Is Een Helse Wrat Voor Minecraft?
Wat Is Een Helse Wrat Voor Minecraft?

Video: Wat Is Een Helse Wrat Voor Minecraft?

Video: Wat Is Een Helse Wrat Voor Minecraft?
Video: WELKE BETOVERINGEN BESTAAN ER IN MINECRAFT || Betoveringen u0026 Drankjes #2 2024, Mei
Anonim

Helse gezwellen of helse wratten zijn de enige planten in de Nether of Hell in Minecraft. Het is niet zo eenvoudig om ze daar te vinden, omdat ze uitsluitend in helse forten groeien.

Wat is een helse wrat voor minecraft?
Wat is een helse wrat voor minecraft?

Waar vind je een helse wrat?

Helse forten zijn natuurlijke bouwwerken die in de Benedenwereld in rechte lijnen op ongeveer dezelfde afstand van elkaar ontstaan. Om ze te vinden, moet je strikt naar het noorden of strikt naar het zuiden gaan. Reizen door de onderwereld is nauwelijks een aangename wandeling te noemen. Ten eerste wordt het pad heel vaak geblokkeerd door meren en zeeën van lava, waarmee contact dodelijk is, en ten tweede zijn er in de Lagere Wereld onaangename agressieve monsters - ghasts, die erg moeilijk te bestrijden zijn, omdat ze hoog vliegen en "spuug " vuurballen. Dus, op een reis naar de Lagere Wereld, moet je op zijn minst een pijl en boog nemen om terug te schieten van deze monsters. Het is raadzaam om veel kasseien te pakken om bruggen over lavameren te bouwen.

Helse wratten of helse gezwellen groeien uitsluitend op het zand van zielen. In helse forten zijn er hele plantages van deze planten. Ze zijn meestal te vinden in de torens van forten. Als je Hellbug Farms in de Bovenwereld gaat opzetten, neem dan zielenzandblokken mee.

Waarom zijn helse wratten nodig?

Helse Groei is een basisingrediënt in Alchemie. Crude Potion, waaruit de meeste drankjes worden gemaakt, wordt gemaakt van water en wratten in een brouwstandaard. Nadat het ruwe drankje is gemaakt, wordt het gewenste secundaire drankje gemaakt door een extra ingrediënt toe te voegen. Deze drankjes kunnen het leven en het verkennen van de wereld enorm vereenvoudigen.

Om een helse wrat in de Bovenwereld te laten groeien, volstaat het om blokken zielenzand op de vloer te leggen en de zaden van de plant erin te planten. De groei is niet afhankelijk van verlichting, de aanwezigheid van water of lava, de hoogte van de kamer. De helse groei groeit niet lineair. Elke twintigste fractie van een seconde kan hij naar de volgende fase van zijn groei gaan met een waarschijnlijkheid van 0,00407%. Er zijn vier groeifasen, als je het groeiblok in de eerste drie vernietigt, zal er maar één zaadje uit vallen. Wanneer de helse wrat in het laatste stadium wordt vernietigd, vallen er maximaal vier zaden uit.

Voordat je naar de Nether stuurt om een fort te zoeken, kun je proberen een paar blikjes vuurvaste toverdrank van andere spelers te ruilen (als je natuurlijk op een multiplayer-server speelt). Het feit is dat reizen door de onderwereld op zoek naar een hels fort zonder dit drankje erg gevaarlijk is en vaak tot de dood leidt. Als het je is gelukt om een drankje te kopen of te vinden (bijvoorbeeld in de kisten van verlaten mijnen), bewaar het dan op de snelle toegangsbalk. In dit geval, nadat je in lava bent gevallen, volstaat het om het te gebruiken om alle negatieve effecten te verwijderen. Daarna heb je een paar minuten om op vaste grond te komen.

Aanbevolen: