Hoe Maak Je Een Drankje In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Drankje In Minecraft
Hoe Maak Je Een Drankje In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Drankje In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Drankje In Minecraft
Video: Hoe maak je een sterkte drankje in minecraft 2024, Mei
Anonim

Na voldoende tijd in Minecraft te hebben gespeeld en verschillende voordelen te hebben verkregen, wil de speler iets meer. Bijvoorbeeld om sterker te worden, je kansen op het winnen van een gevecht te vergroten, etc. Dit is waar gamemagie te hulp kan komen. Laten we eens kijken hoe we een drankje kunnen maken in Minecraft.

Maak een drankje in Minecraft
Maak een drankje in Minecraft

instructies:

Stap 1

Het begint allemaal met het maken van een brouwstandaard. Zonder dit kun je geen drankje maken in Minecraft. Plaats op de werkbank drie geplaveide blokken op de onderste rij en een vuurstaaf in het midden. Zo, de stand is klaar.

Een brouwsel maken in Minecraft
Een brouwsel maken in Minecraft

Stap 2

De volgende stap zijn de kolven, voor drankjes zijn ze absoluut noodzakelijk. Plaats op de werkbank blokken glas in de vorm van de Latijnse letter V. Drie glazen geven drie kolven bij de uitgang. Alle drankjes zullen erin zitten.

Kolven maken in Minecraft
Kolven maken in Minecraft

Stap 3

Als we alles hebben wat we nodig hebben, is het tijd om te beslissen welke drankjes we willen maken, want er zijn er veel in Minecraft. Allereerst wordt de basis voorbereid - de primaire drankjes. Hun eigenschappen kunnen heel verschillend zijn, maar tegelijkertijd hebben ze geen effecten. Zo wordt bijvoorbeeld het drankje Awkward bereid uit een fles water en een helse groei. Het wordt gebruikt als ingrediënt voor andere drankjes: vuurbestendigheid, onmiddellijke genezing, vergiftiging, regeneratie, kracht, snelheid.

Het onhandige drankje brouwen in Minecraft
Het onhandige drankje brouwen in Minecraft

Stap 4

Om Potions of Weakness te maken, is de basis Mundane Potion. Het kan worden bereid met een verscheidenheid aan ingrediënten, maar Mundane is meer versterkt met rood stof.

Een alledaags maken van water en rood stof
Een alledaags maken van water en rood stof

Stap 5

Het enige drankje dat primair is en effect heeft, is een zwaktedrankje. Bereid met gekookt spinoog en kolf met water. Vermindert schade in gevechten met de helft.

Koken
Koken

Stap 6

Als je een ingrediënt aan het primaire drankje toevoegt, krijg je een secundair. Als je het recept kent, kun je veel nuttige dingen doen. Hints worden vaak gebruikt in Minecraft, dus ga er ook voor. Merk op dat je vaak rood stof aan een secundair drankje moet toevoegen om het te verbeteren.

Stap 7

Laten we een paar van deze recepten voor secundaire drankjes bekijken. "Instant Heal" is gemaakt met Glittering Watermelon en Awkward Potion. Potion of Fire Resistance wordt gebrouwen met Magma en Awkward. Regeneration Potion - Tear of Ghast en Awkward. Power Potion - Buskruit van vuur en onhandig. Speed Potion - Suiker en ongemakkelijk. Vergiftigd drankje - Spider Eye en Awkward.

Stap 8

Empowered Potion of Weakness is gemaakt met Potion of Weakness en Red Dust. Drankje van volledige genezing van medicijn van genezing en licht stof. Drankje van schade - Afgehakt spinnenoog en drankje van gif. "Vertragingsdrankje" - gescheiden spinnenoog en drankje van haast. Verbeterd langzaam drankje - gescheiden spinnenoog en snelheid van het drankje ".

Aanbevolen: