Hoe Schrijf Je Een Trainer?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Trainer?
Hoe Schrijf Je Een Trainer?

Video: Hoe Schrijf Je Een Trainer?

Video: Hoe Schrijf Je Een Trainer?
Video: TRAINER Interview Questions And Answers! (How to PASS a Trainer Job Interview!) 2024, Mei
Anonim

De trainer voor het spel is een speciaal codeprogramma waarmee je een voordeel kunt behalen door de regels van de ontwikkelaars te wijzigen. RPG's bevatten veel statistieken die je gemakkelijk kunt aanpassen en oefenen met het maken van je eigen trainer.

Hoe schrijf je een trainer?
Hoe schrijf je een trainer?

Noodzakelijk

  • - Computer met internettoegang;
  • - RPG-spel;
  • - toepassingen voor het maken van trainers.

instructies:

Stap 1

Download elk programma voor het bewerken van systeembestanden van games, waardoor het mogelijk is om verschillende soorten trainers te maken. Hiervoor zijn bijvoorbeeld Cheat Engine of Trainer Maker Kit geschikt. Installeer de geselecteerde applicatie en test deze om te controleren of deze werkt.

Stap 2

Start het spel waarvoor je je eigen trainer wilt maken. Zoek naar waarden die kunnen worden gewijzigd. De meeste RPG's hebben een statistiekscherm dat de gezondheid, het geldbedrag en andere waardevolle bronnen van het personage laat zien.

Stap 3

Druk op Alt + Tab om van het spel naar het trainerprogramma te gaan. Als u bijvoorbeeld 100 gezondheidseenheden in een RPG wilt wijzigen in een ander aantal, voert u het getal "100" in het programma in en klikt u vervolgens op "zoeken". De applicatie scant het spel en toont alle geheugenadressen die de opgegeven waarde bevatten. Uw eerste zoekopdracht zal waarschijnlijk honderden resultaten opleveren, dus blader door de lijst en selecteer de vermelde waarden als de meest werkbare. Vervang de gegevens in het geselecteerde adres door de hoeveelheid gezondheid die je nodig hebt.

Stap 4

Keer terug naar het spel door nogmaals op Alt + Tab te drukken. Welke andere waarden kunt u wijzigen? Dit omvat ook kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid, vaak leidt het verhogen ervan ertoe dat het personage naar een nieuw niveau wordt getild, zoals ze zeggen: "de speler schudt tegelijkertijd zijn Perzisch." Als je hier niet lang genoeg op wilt wachten, kun je deze waarden wijzigen bij het aanmaken van een trainer.

Stap 5

Schakel over naar de trainer-app en voer de nieuwe waarden in. Wijzig gewoon de waarden in de geheugenadressen. Als bij terugkeer naar het spel de kenmerken van het personage niet veranderen, heeft het hoogstwaarschijnlijk een vorm van bescherming tegen hacken. Dit is te vinden in de online RPG-stijl "World of Warcraft".

Stap 6

Klik in de applicatie op "Bestand" en vervolgens op "Opslaan als …". De bestandsextensie moet ". EXE" zijn en de trainer opslaan. Hij is het die moet worden gelanceerd voordat het spel wordt geopend. Zolang de trainer open blijft, zijn de daarin aangenomen waarden gedurende het hele spel geldig.

Aanbevolen: