Hoe De Cheat-engine Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De Cheat-engine Te Gebruiken
Hoe De Cheat-engine Te Gebruiken

Video: Hoe De Cheat-engine Te Gebruiken

Video: Hoe De Cheat-engine Te Gebruiken
Video: 2020!КАК ВЗЛАМЫВАТЬ С ПОМОЩЬЮ CHEAT ENGINE ? ВЗЛОМ ИГР С ПОМОЩЬЮ CHEAT ENGINE|ВЗЛОМ С CHEAT ENGINE | 2024, Mei
Anonim

Sommige computerspellen stellen nogal hoge eisen aan de vaardigheid van de spelers, wat mensen dwingt om het spel niet te voltooien vanwege de buitensporige complexiteit. Om de gameplay te vergemakkelijken, kun je speciale hackprogramma's gebruiken, zoals Cheat Engine.

Hoe de cheat-engine te gebruiken
Hoe de cheat-engine te gebruiken

instructies:

Stap 1

Het programma voor het kraken van numerieke waarden in computergames Cheat Engine is bedoeld voor diegenen die de gameplay gemakkelijker en comfortabeler willen maken door de hoeveelheid geld, munitie of stat-punten te verhogen. In veel games worden de personages gedwongen om op een hongerdieet te leven, waardoor ze munitie besparen en de kosten zorgvuldig plannen. Cheat Engine zorgt ervoor dat je je veel meer ontspannen voelt, omdat je met dit programma alle nummers in het spel kunt veranderen in de nummers die je nodig hebt.

Stap 2

Eerst moet je het programma downloaden en installeren. Er zijn veel bronnen op internet waarvan u het gratis kunt downloaden. Nadat het programma is geïnstalleerd en actief is, moet je de game starten die je wilt hacken. Onthoud de waarde van geld of munitie die nu in het spel is ingesteld, druk op Alt + Tab en klik in het Cheat Engine-venster op de knipperende knop met een schematische afbeelding van de computer. Er wordt een lijst geopend met alle actieve processen die op uw computer worden uitgevoerd, waarin u een proces met een spel moet selecteren. Voer nu de eerder opgeslagen waarde in het veld "Waarde" in en klik op de knop "Scan starten".

Stap 3

Het programma zal verschillende geheugencellen vinden die de gewenste waarde opslaan. Om het teveel te verwijderen, schakel je terug naar het spel, verander je de hoeveelheid geld of munitie, voer je een nieuw nummer in de Cheat Engine in en klik je op "Verwijderen". Deze procedure moet meerdere keren worden herhaald totdat het aantal gevonden adressen tot een minimum is teruggebracht. Het adres dat overblijft na alle vertoningen moet worden verplaatst naar de onderkant van de tabel door te dubbelklikken op de linkermuisknop.

Stap 4

Nu hoeft u alleen nog maar de waarde in te voeren van de hoeveelheid geld, munitie of ervaringspunten die u wilt, op de knop "Nieuwe scan" te klikken en u kunt terugschakelen naar het spel, waar uw personage al meer dan voorzien zal zijn.

Aanbevolen: