Hoe Een Schijfkopie Naar Ultraiso Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schijfkopie Naar Ultraiso Te Branden
Hoe Een Schijfkopie Naar Ultraiso Te Branden

Video: Hoe Een Schijfkopie Naar Ultraiso Te Branden

Video: Hoe Een Schijfkopie Naar Ultraiso Te Branden
Video: Create ISO file and Burn Bootable with Ultra ISO Urdu and Hindi in Window 7 2024, April
Anonim

Het UltraIso-programma is populair onder gebruikers als een goede software voor het branden van schijven en het maken van afbeeldingen. Het hulpprogramma helpt u bij het verwerken en bewerken van cd- en dvd-afbeeldingen met ondersteuning voor vele indelingen. Met dit programma kunt u ook ISO-images maken van lasermedia en harde schijf, opstartbare schijven maken. Handig en ondersteuning voor het werken met formaten van andere applicaties: Nero, Daemon, Alcohol 120%.

Hoe een schijfkopie naar Ultraiso te branden
Hoe een schijfkopie naar Ultraiso te branden

instructies:

Stap 1

De stappen voor het maken van een afbeelding in het UltraIso-programma worden in de volgende volgorde uitgevoerd. Voordat u naar een schijf schrijft, moet u ervoor zorgen dat het oppervlak vrij is van fysieke schade en vuil: schilfers, krassen, stof, vingerafdrukken. Dit alles heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van de opname.

Stap 2

Het is beter om een nieuwe schijf te nemen om op te nemen, maar als u een herschrijfbare RW gebruikt, zorg er dan voor dat deze schoon is voordat u de afbeelding maakt, of beter, doe het opnieuw. Als u van plan bent een opstartbare image te maken, kunt u hiervoor beter geen herschrijfbare schijven gebruiken, maar een gewone cd nemen.

Stap 3

Het UltraIso-programma behoort tot de categorie van shareware-software. Het kan worden gedownload van de officiële website. De installatie is standaard en zou geen problemen moeten opleveren. Als het programma voor het branden van Nero-schijven op uw computer is geïnstalleerd, moet u na de eerste lancering van UltraIso in de instellingen de optie "Gebruik NeroApi" uitschakelen. Ga hiervoor naar het menu "Opties" - "Instellingen" - "Opnemen" en schakel het bijbehorende selectievakje uit.

Stap 4

Bereid de afbeelding voor die u op schijf wilt branden. Klik eerst op de knop "Openen" en specificeer in het dialoogvenster dat verschijnt het pad naar de ISO-afbeelding. Als u een opstartbare schijf maakt, controleert u het veld Image. Het moet een Bootableudf-item bevatten, wat betekent dat een opstartbare schijfkopie is geladen. Als dit item niet bestaat, is de afbeelding verkeerd geselecteerd.

Stap 5

Klik in het hoofdvenster op de knop Cd-image branden. Geef met de juiste tool aan welke optische drive hiervoor gebruikt moet worden. Vink ook het vakje "Aanvinken" aan.

Stap 6

Geef vervolgens de schrijfsnelheid op die overeenkomt met het opslagmedium. Geef de opnamemethode disc-at-once op, wat betekent "alles tegelijk opnemen". Controleer de inhoud van het veld "Bestand", zorg ervoor dat het gewenste formaat daar is opgegeven. Klik op de knop "Opnemen".

Stap 7

Volg de voortgang van de opname, wacht tot deze is afgelopen. Het hele proces kan gemiddeld 15-20 minuten duren. Vervolgens begint de controle van het record, waarna het programma een bericht toont over fouten die tijdens het proces zijn opgetreden, of dat het met succes is voltooid.

Stap 8

Het is niet nodig om het programma zelf uit te voeren om de afbeelding vast te leggen. Als u geen aanvullende instellingen nodig heeft, kunt u gewoon in de map met de afbeelding klikken, met de rechtermuisknop op het pictogram klikken en het item "Schijf branden" in het contextmenu selecteren. De opname begint met standaardparameters. De rest van het proces is vergelijkbaar met de bovenstaande methode.

Aanbevolen: