Hoe Maak Je Een Foto In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto In Minecraft
Hoe Maak Je Een Foto In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Foto In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Foto In Minecraft
Video: Minecraft : How To Build a Small Modern House Tutorial (#11) 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel interessante en nuttige gadgets in de Minecraft-wereld: schoppen, zwaarden, pikhouwelen, boeken, kleding, verschillende soorten voedsel, aanstekers, planken en meer. Soms is dit alles echter niet genoeg voor de spelers. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld geen camera. We zullen uitzoeken hoe we een foto kunnen maken in Minecraft.

Maak een foto in Minecraft
Maak een foto in Minecraft

instructies:

Stap 1

Om zoiets als een camera in het spel te implementeren, moet je de CameraObscura-plug-in installeren. Het is voldoende om een zoekopdracht op internet te gebruiken om het te vinden en te downloaden, en de hele installatie bestaat uit het neerzetten van het bestand in de map Plugins van uw server.

Stap 2

Laten we, nu de plug-in is geïnstalleerd, de mogelijkheden ervan verkennen. Elk game-item kan als camera worden toegewezen. Standaard zijn het uren, maar met een andere waarde voor "datum". Om het te maken, plaats je een repeater in het midden van de werkbank, links en rechts van de repeater - ijzeren blokken. Hieronder is een diamant, links en rechts van de diamant langs een ijzeren staaf. In de linkerbovenhoek staat een knop.

Maak een camera in Minecraft
Maak een camera in Minecraft

Stap 3

Om fotopapier te maken, plaatst u drie inktzakken op de bovenste rij van de werkbank en drie vellen papier op de onderste rij. Midden van links naar rechts: rozenblaadjes, cactusgroen, ultramarijn. Zonder fotopapier kun je geen foto maken in Minecraft.

Fotopapier maken in Minecraft
Fotopapier maken in Minecraft

Stap 4

Om een foto te maken, benader je een persoon of NPC, houd je een camera in je hand en richt je op het vizier, druk je op de rechtermuisknop. Zoek vervolgens in je inventaris naar de nieuw gemaakte foto.

Stap 5

Net als in het leven kan de camera op een statief worden gemonteerd. Plaats een zuil van het hek, een notitieblok erop, bevestig een camera aan een van de zijkanten van het blok door er met de rechtermuisknop op te klikken. Klik op het fotopapier op de lensknop om een foto te maken.

Stap 6

Als je zo snel mogelijk een foto wilt hebben, kun je de volgende commando's gebruiken: / photo full - maakt een volledige foto van het personage wiens bijnaam is opgegeven; / fotokop - Maakt een foto van het hoofd van de opgegeven speler.

Stap 7

Je hebt geleerd hoe je een foto kunt maken in Minecraft, alle functies van de plug-in zijn standaard beschikbaar voor de beheerder, maar als je andere spelers toegang wilt geven tot de opdrachten en functies van de foto, stel dan het machtigingenbestand van uw server goed.

Aanbevolen: