Hoe Maak Je Een Zadel In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zadel In Minecraft
Hoe Maak Je Een Zadel In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Zadel In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Zadel In Minecraft
Video: How to Make a Saddle in Minecraft - 1.16.3 Data Pack Tutorial 2024, April
Anonim

Om snel door de werelden van het Minecraft-spel te bewegen, kun je varkens en paarden gebruiken. Ze worden getemd en gebruikt als voertuigen. Maar rijden vereist een zadel. Bijna alle spelers willen weten hoe ze een zadel kunnen maken in Minecraft. Er is zelfs een mening dat het onmogelijk is om dit item te maken.

Hoe maak je een zadel in Minecraft
Hoe maak je een zadel in Minecraft

Waarom heb je een zadel nodig in Minecraft

In het spel kun je snel over de wereld bewegen met een gezadeld varken. In de nieuwe versie van Minecraft zijn paarden verschenen, die ook alleen met behulp van een zadel kunnen worden bereden.

Paardrijden helpt het niveau van de prestaties van het personage te verhogen.

Met behulp van een zadel kan een varken in een automotor worden veranderd en nog sneller door de kubuswereld bewegen.

Een zadel gebruiken in Minecraft

Om een varken op te zadelen, moet je een val maken en het dier erin vangen. Maar om een varken te zadelen, moeten er eieren of sneeuwballen naar toe worden gegooid.

Als het, om het paard onder controle te houden, voldoende is om het zadel in je hand te houden en op de PMK te drukken, dan heb je om met het varken te rijden ook een hengel nodig met een wortel eraan.

Het enige probleem met het gebruik van een zadel is het weghalen van het varken. Zolang ze leeft, zal ze geen afstand doen van dit item. Om het zadel terug te brengen, moet je van een hoogte springen zodat het dier sterft en de speler in leven blijft.

Hoe maak je een zadel in Minecraft

Er zijn drie opties voor het verkrijgen van een zadel in het spel. Je kunt het vinden, kopen of maken.

Om dit gewenste item te vinden, moet u een schatkamer vinden. Varkensbesturing is een zeldzaam item, maar het is mogelijk om onder andere een zadel in een van de kisten te vinden.

Als je zeven smaragden op voorraad hebt, kun je de eigenaar worden van wat je wilt door een zadel bij een slager te kopen. Je vindt dit personage in het dorp.

Over het algemeen is het vrij moeilijk om een zadel te vinden in Minecraft, dus in sommige gevallen is het beter om het zelf te maken. Veel spelers zijn er zeker van dat het onmogelijk is om een zadel te maken, maar met de Saddle Resipe-mod kun je je plan uitvoeren.

Om een zadel te bouwen in Minecraft, moet je een draad in het midden plaatsen, een stuk ijzer in de onderste hoeken plaatsen en de rest van de cellen vullen met vijf stukken leer.

Het is alleen mogelijk om een zadel in de game te maken met nieuwe updates, dus de rest van de spelers moeten er nog naar op zoek.

Aanbevolen: