Hoe Maak Je Een Paradijs In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Paradijs In Minecraft
Hoe Maak Je Een Paradijs In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Paradijs In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Paradijs In Minecraft
Video: ✔ Minecraft PE: How To Make A Working Swing Set | No Mods Or Commands! 2024, April
Anonim

Voor degenen die Minecraft al hebben gespeeld, is het geen geheim dat er zo'n plek in het spel is als de hel. Velen zijn verrast dat er geen tweede helft is en tegenover deze locatie - Paradise. Natuurlijk is er een zekere "rand", maar het is helemaal niet zoals het paradijs dat we nodig hebben. Ontevreden met deze stand van zaken, zullen we uitzoeken hoe we Paradise in Minecraft kunnen maken.

Maak een paradijs in Minecraft
Maak een paradijs in Minecraft

Maak een paradijs met mod

Om Paradise in Minecraft te maken, moeten we een paar trucjes gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een mod genaamd Aether in het spel installeren. Het wordt ondersteund door het Forge-platform, het is niet moeilijk om versies te vinden die compatibel zijn met de nieuwste updates.

Dankzij deze aanpassing zal er een geheel nieuwe dimensie in het spel verschijnen, evenals bazen, ertsen, mobs en andere interessante dingen. Om een portaal naar de nieuwe wereld van het Paradijs te creëren, moet je een portaal maken dat qua grootte vergelijkbaar is met een portaal naar de hel, maar niet van obsidiaan, maar van een lichtsteen.

Stapels stenen zullen nuttig zijn in de nieuwe wereld, dus sla ze op voordat je op reis gaat. Het zal nodig zijn om bruggen te bouwen van het ene vliegende eiland naar het andere. Deze hele mooie wereld bestaat uit hen, waarom niet de hemel. Ook hier vindt u een verscheidenheid aan schatten.

Als je het geluk hebt om Paradise in Minecraft te maken met de nieuwe versie van de mod, dan staan kerkers ook tot je dienst. Dit zijn plaatsen waar je tests kunt doen terwijl je met vrienden via internet speelt. Deze mod is zorgvuldig uitgewerkt, er is een hoofdbaas Slider, een in de hand gehouden vliegend varken en vele andere verrassingen.

Maak Paradise met je eigen fantasie of plug-ins

Om de ruimte van Paradise in je eentje en zonder mods te realiseren, heb je opmerkelijke vindingrijkheid en een grote hoeveelheid fantasie nodig. Hoe zal het eruit zien? Als Paradise in Minecraft voor jou is vliegende eilanden, dan kun je ze zelf maken.

Maar wat als je een enorm aantal vliegende eilanden moet maken? Hier komt de generatie te hulp. Gebruik de SkyLoki- of SkySMP-plug-in. Hiermee kun je een nieuwe wereld creëren en door eenvoudige commando's te begrijpen, kun je eilanden van elke breedte, lengte en vorm genereren.

Er zijn complexere opties voor het creëren van nieuwe ruimtes, maar het is onwaarschijnlijk dat ze nuttig zijn voor de gemiddelde persoon. Zelfs de hier genoemde methoden zijn voldoende om Paradise in Minecraft te maken. Als je doorzettingsvermogen en vindingrijkheid hebt, dan zal deze taak zeker zwaar voor je zijn.

Aanbevolen: