Hoe Maak Je Een Golem In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Golem In Minecraft
Hoe Maak Je Een Golem In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Golem In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Golem In Minecraft
Video: Minecraft: hoe maak je een iron golem 2024, April
Anonim

Er zijn veel verschillende personages in het Minecraft-spel. Onder hen is er een van mij, zoals de jaren, die de speler neutraal behandelt. Het kan worden gebruikt om je te verdedigen tegen kwaadaardige mobs. In Minecraft kun je ijzer-, sneeuw- en steengolems maken.

Hoe maak je een golem in Minecraft
Hoe maak je een golem in Minecraft

IJzergolem in Minecraft

De ijzeren golem dient als de beschermer van de dorpelingen. Het verschijnt automatisch wanneer er meer dan 20 deuren en minstens 10 volwassenen in de nederzetting verschijnen.

Je kunt zelf een ijzeren golem maken in Minecraft. Om dit te doen, moet je vier blokken ijzer op de werkbank plaatsen en er een Jack-lamp of een pompoen boven plaatsen.

Pompoen is een vrij zeldzaam item in het spel, in de regel verschijnt het in de buurt van nederzettingen. Een pompoen kan ook uit een spruit worden gekweekt.

Om Jack's lamp in Minecraft te maken, moet je ook een pompoen krijgen en een fakkel maken.

Sneeuwgolem in Minecraft

De sneeuwgolem is ook niet gevaarlijk, maar zelfs handig voor de speler. Het is handig om je een weg door de lava te banen. Het kan ook worden gebruikt om permanent sneeuwballen te maken. En als je een golem naast een val zet en hem erafschermt, kun je kwaadaardige mobs in een val lokken. Dit komt omdat de sneeuwgolem, die sneeuwballen gooit, hun aandacht trekt.

Om een sneeuwgolem te bouwen in het Minecraft-spel, moet je een paar sneeuwblokken op elkaar leggen in het knutselvenster, dat kan worden gemaakt van sneeuwballen, en er een pompoen of Jack's lamp bovenop plaatsen.

Steengolem in Minecraft

De stenen golem heeft ook beschermende functies. Hij kan hand in hand vechten en de speler beschermen tegen zombies. Dit personage kan ook dienen als een eindeloze bron van pijlen.

Je kunt in Minecraft een golem maken van een steen volgens hetzelfde principe als een ijzeren mod van 4 blokken steen en een pompoen.

Aanbevolen: