Hoe Het Bronartefact Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bronartefact Te Activeren
Hoe Het Bronartefact Te Activeren

Video: Hoe Het Bronartefact Te Activeren

Video: Hoe Het Bronartefact Te Activeren
Video: Astro's Playroom - Hotel Hupsakee - Verkoelende Bron - Alle Puzzel Stukjes en Artefacten (PS5) 2024, April
Anonim

Bijna vier miljoen mensen van over de hele wereld die de woorden "Bronartefact" horen, zullen alleen maar mysterieus glimlachen, zich overgeven aan herinneringen aan het springen over de eilanden en zoeken naar vreemde personages met onuitspreekbare namen. We hebben het over het spel Aion, waarin, zoals ze zeggen, een zoektocht op een zoektocht gaat en op een zoektocht rijdt. Dit proefschrift is vooral geschikt voor een missie met het Bronartefact.

Hoe het bronartefact te activeren
Hoe het bronartefact te activeren

Noodzakelijk

  • - artefact activeringssteen;
  • - recept voor een artefactactiveringssteen;
  • - beschikbaarheid van spelvaluta Aion;
  • - de alchemistische vaardigheden van het personage zijn minimaal 199.

instructies:

Stap 1

The Source Artifact is een krachtig item dat in het Aion-universum de kracht heeft om de tijd terug te draaien en het geheugen te herstellen. Dit artefact is te vinden op het eiland Reibo in Areshurat, maar het is gemakkelijk te vinden - slechts de helft van de strijd. Je kunt het artefact activeren met een speciale steen. Om het Bronartefact te activeren, gebruik je het contextmenu van de artefactactiveringssteen op de standaardmanier voor het spel (in het inventarismenu).

Stap 2

Als je geen artefactactiveringssteen hebt, kun je deze als beloning ontvangen voor het voltooien van missies als "Vecht met Rank 5 Asmodians" en "Killing Rank 5 Elyos Warriors". Dit zijn optionele taken die minimaal niveau 25, voldoende karaktertraining en uitrusting vereisen.

Stap 3

Een gemakkelijkere manier om het vereiste aantal activeringsstenen voor een artefact te krijgen, is door het zelf te maken. Om dit te doen, moet je ten eerste een recept hebben voor het maken van een activeringssteen en ten tweede moet het vaardigheidsniveau in alchemie niet lager zijn dan 199 eenheden, ongeacht het ras. Dus, een personage dat niet voldoende "gepompt" is in termen van alchemie, zal in dit geval meer winstgevend zijn om de Asmodians of Helleense krijgers in Areshurat te bestrijden. Om een activeringssteen te maken, heb je een katalysator (11 eenheden), een eenvoudig magisch kristal (3 eenheden), een eenvoudige wijsheidssteen (5 eenheden) en een etherkristal (16 eenheden) nodig. Stenen en kristallen kunnen in dit geval ook door alchemie worden verkregen.

Stap 4

Een speler die zich concentreert op hamsteren en hamsteren, kan het winstgevender vinden om gewoon de felbegeerde activeringssteen voor artefacten te kopen op de dichtstbijzijnde veiling voor slechts ongeveer 10.000 kinahs. Voor sommigen kan zo'n bedrag echter astronomisch lijken, maar in sommige gevallen is er gewoon geen andere uitweg - vanwege de fysieke onderontwikkeling van het personage of gebrek aan ervaring met chemische reagentia en reageerbuizen.

Aanbevolen: