Hoe Een E-book Te Beschermen

Inhoudsopgave:

Hoe Een E-book Te Beschermen
Hoe Een E-book Te Beschermen

Video: Hoe Een E-book Te Beschermen

Video: Hoe Een E-book Te Beschermen
Video: Download Any Book, Ebooks, Best Sellers or Articles Online For Free 2024, Mei
Anonim

De vooruitgang staat niet stil en veel dingen zijn toegankelijker geworden voor de gemiddelde gebruiker. De laatste tijd zijn e-books vrij vaak aangetroffen, wat begrijpelijk is door de duidelijke voordelen van dit apparaat. Als je een e-book hebt gekocht, moet je nadenken over hoe je je e-friend kunt beschermen.

Hoe een e-book te beschermen
Hoe een e-book te beschermen

Noodzakelijk

een hoes voor een elektronisch apparaat

instructies:

Stap 1

Koop dan zeker een e-bookcover. Veel modellen boeken worden geleverd met omslagen van de fabrikant en ze zijn ook het handigst in gebruik. Als je boek geen omslag heeft, kies dan een geschikte in de winkel. Besteed aandacht aan het materiaal van de behuizing en de stijfheid ervan - de behuizing moet het apparaat met vertrouwen beschermen tegen vallen, drukken en krassen. Je kunt ook speciale kleine e-readertassen kopen waarmee je je toestel over verschillende afstanden mee kunt nemen.

Stap 2

Gebruik een speciale e-book cleaner. Natuurlijk smelt de coating van het apparaat niet, maar afhankelijk van de ruwheid van het materiaal en de samenstelling van het reinigingsmiddel kun je bij het afvegen met je eigen handen kleine krasjes veroorzaken. Plaats geen voorwerpen bovenop het boek. Hoewel het apparaat er vrij stevig uitziet, en dat is het ook, is het niet ontworpen om zware lasten te weerstaan, hoe klein ook. In plaats van constante druk wordt een responsgebied van de sensor gecreëerd, wat na verloop van tijd zal leiden tot een verslechtering van de gevoeligheid.

Stap 3

Laat de e-reader niet in de kou staan. Controleer met de instructies bij welke temperatuuromstandigheden u het apparaat moet gebruiken. Temperaturen onder de 5 graden Celsius kunnen een nadelig effect hebben op het scherm van het apparaat. Elk apparaat dat zorgvuldig is gebruikt, zal de eigenaar lang van dienst zijn. Je moet geen duur e-book kopen en het dan in een tas of tas met dingen meenemen. De fabrikant raadt niet voor niets het gebruik van hoezen en speciale beschermingsmaatregelen aan. Als u een storing in uw elektronische apparaat ervaart, breng het dan naar een winkelcentrum. U moet de reparatie niet zelf uitvoeren, omdat u het apparaat kunt beschadigen.

Aanbevolen: