Hoe Maak Je Een Skin

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Skin
Hoe Maak Je Een Skin

Video: Hoe Maak Je Een Skin

Video: Hoe Maak Je Een Skin
Video: MAAK JE EIGEN FORTNITE SKIN HIER!! 2024, Mei
Anonim

"Skin" vertaalt zich letterlijk uit het Engels als "skin", het is het uiterlijk van elk programma of spel. Veel toepassingen ondersteunen het vervangen van standaard skins door aangepaste. Het is ook mogelijk om zelf een skin te maken.

Hoe maak je een skin
Hoe maak je een skin

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - geïnstalleerd spel Counter Strike;
  • - Source SDK kit-programma;
  • - Adobe-Photoshop.

instructies:

Stap 1

Maak een tekening voor je huid in Adobe Photoshop. Wanneer u een skin maakt, moet u het programma configureren om bestanden in het vtf-formaat te begrijpen. Ga hiervoor naar de map soft / Vtfplugin, kopieer het bestand VTFLib.dll daaruit naar de map met het geïnstalleerde Adobe Photoshop-programma, hoogstwaarschijnlijk is dit de map C: / Program Files / Adobe / Adobe Photoshop. Start Photoshop om een skin voor het spel te maken.

Stap 2

Maak een map op de schijf om skins op te slaan, kopieer de inhoud van de applicatiemap daar. Ga vervolgens naar de map C: / skins / cstrike / materialen / modellen / speler, hernoem de standaardmap en noem deze met je bijnaam. Ga er dan naar toe, hernoem de map met je skin. Open vervolgens deze map, selecteer daarin het bestand in vtf-formaat, klik er met de rechtermuisknop op, selecteer de optie "Openen met …" en selecteer Adobe Photoshop.

Stap 3

Voer alle noodzakelijke stappen uit om de skin te bewerken: wijzig de kleuren, voeg de nodige labels toe, enzovoort. Nadat u klaar bent met het schilderen van de skin, slaat u de wijzigingen in het bestand op en sluit u het programma af. Open in de map naast het skinbestand het bestand in vmt-indeling, open het met Kladblok. Wijzig het pad naar het resulterende skinbestand erin. Sla de wijzigingen op en sluit het bestand.

Stap 4

Maak een map Models op de C-schijf. Pak het Mdldecompiler-bestand uit de map Soft uit en kopieer het bestand met de naam Mdldecompiler.exe naar deze map. Voer het uit, schakel alle aangevinkte vakjes uit. Geef het pad naar het skinbestand op. Klik op de Extract-knop, dubbelklik op "OK". Sluit het programma, ga naar de map Models, gebruik Kladblok om het bestand Mdldecompiler.qc te openen.

Stap 5

Zoek de regel met de map van de speler erin, bijvoorbeeld modellen / speler / t_phoenix, voeg je bijnaam toe achter de spelersmap. Sla uw wijzigingen op. Ga vervolgens naar de map / cstrike / materialen / modellen / speler / bijnaam, kopieer de map met de gemaakte skin naar je gamemap. Hoogstwaarschijnlijk is dit de Steam / steamapps / "Gebruikersnaam" / counter-strike source / cstrike / materials / models / player map, maak daarin een map aan met een bijnaam en kopieer daar de skinmap.

Aanbevolen: