Hoe Stoombewaking Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Stoombewaking Uit Te Schakelen?
Hoe Stoombewaking Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Stoombewaking Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Stoombewaking Uit Te Schakelen?
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

Steam Guard is een speciale functie om accounts op Steam-gameservers te beschermen. Het voorkomt dat het gebruikersaccount wordt gehackt en toegankelijk wordt gemaakt vanaf onbekende computers. Steam Guard kan worden uitgeschakeld als de gebruiker dat wenst.

Hoe stoombewaking uit te schakelen?
Hoe stoombewaking uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Steam Guard wordt automatisch geactiveerd onmiddellijk na het registreren van een nieuwe gebruikersaccount en het doorlopen van de e-mailbevestigingsprocedure. Als je een niet-geregistreerde of nog niet geactiveerde versie van Steam gebruikt, wordt de toegang tot sommige instellingen, waaronder Steam Guard, geweigerd. Ga naar de algemene sectie met Steam-clientinstellingen en controleer of je account is geverifieerd. Als u deze procedure al eerder heeft doorlopen, staat er naast uw e-mail een "Bevestigd". Bevestig anders het e-mailadres dat aan uw Steam-account is gekoppeld voordat u doorgaat.

Stap 2

Ontvang per e-mail een speciale toegangscode voor de Steam-client, die alleen geldig is op uw computer. In de toekomst, zodra u de Steam Guard-functie uitschakelt, kunt u de client starten zonder dat u een code hoeft te ontvangen en in te voeren. Start Steam en log in op uw account met de resulterende combinatie.

Stap 3

Klik op het Steam-pictogram in de linkerbovenhoek van het programma en ga naar het gedeelte "Instellingen". Selecteer "Beheer Steam Guard-instellingen", die zich in het gedeelte "Account" bevindt. Activeer het item "Steam Guard uitschakelen" en sla de instellingen op. Uw accountbeveiliging wordt nu gedeactiveerd. Indien nodig kunt u de functie in dezelfde sectie opnieuw activeren.

Stap 4

Denk goed na voordat u de Steam Guard-functie uitschakelt. Accounts hacken op Steam is een vrij algemeen verschijnsel, dus de ontwikkelaars van het programma raden ten zeerste af om de beveiliging te deactiveren. Tegelijkertijd kan het uitschakelen van Steam Guard de gebruikerservaring in verschillende games beïnvloeden. Sommige Counter Strike-servers verlagen bijvoorbeeld de reputatie van spelers die het spel binnenkomen vanuit een onbeveiligd account.

Aanbevolen: