Hoe Maak Je Een Tv In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Tv In Minecraft
Hoe Maak Je Een Tv In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Tv In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Tv In Minecraft
Video: Hoe maak je een Tv in minecraft? 2024, April
Anonim

Als je het vechten in het Minecraft-spel beu bent, kun je een gezellig huis voor jezelf bouwen en een pauze nemen om het kwaad erin te bestrijden. Misschien kan geen modern huis zonder een tv. Leer hoe je een tv maakt in Minecraft om je kubieke personage iets te doen te laten hebben terwijl je thuis ontspant.

Hoe maak je een tv in minecraft
Hoe maak je een tv in minecraft

instructies:

Stap 1

Zelfs een beginner kan een tv maken in Minecraft. Aangezien de tv geen officieel voorgestelde constructie is, kan deze eruitzien zoals u hem wilt.

Stap 2

Om een tv te maken, moet je een foto maken, een plaat van druksteen, wol.

Stap 3

Om een bord te krijgen, moet je twee blokken steen combineren. Wol kan van schapen worden geschoren. En de afbeelding moet worden gemaakt van acht stokjes die in het knutselvenster in een cirkel zijn geïnstalleerd en een stuk wol in de middelste cel.

Stap 4

Om een tv in Minecraft te maken, moet je een plaats kiezen waar deze zich zal bevinden en daar een wollen blok plaatsen. Een voorbereide afbeelding moet aan de voorkant van het geïnstalleerde blok worden bevestigd. Bovenop de structuur moet een stenen drukplaat worden geïnstalleerd.

Stap 5

U kunt de structuur groter maken door het benodigde aantal blokken toe te voegen volgens het hierboven beschreven principe.

Stap 6

Als je een zogenaamde lcd-tv wilt maken, dan moeten de wolblokken worden vervangen door een hek. Om een apparaat te krijgen dat lijkt op een modern apparaat, moet u een hek van vier blokken installeren op de plaats waar de tv zal worden geplaatst en een afbeelding bijvoegen.

Stap 7

Wanneer het je lukt om een tv te maken in Minecraft, kun je rustig je personage gaan zitten en hetzelfde doen.

Aanbevolen: